Μύκονος: Το μίνι lockdown τους χάλασε το κορωνοπάρτι της χρονιάς

Λογάριαζαν χωρίς την απαγόρευση.

 

Το lockdown που ισχύει στην Μύκονο τουλάχιστον μέχρι τις 26 Ιουλίου ήταν η αιτία να ακυρωθεί μεγάλο κορoνοπάρτι που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 17 Ιουλίου, ανήμερα της ανακοίνωσης των νέων περιοριστικών μέτρων, στο παλιό εργοστάσιο των μεταλλείων στην περιοχή Λούλος.

Ο χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έως χίλια άτομα είχε διακοσμηθεί με εξωτικά φυτά και είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση με μια τεράστια σκηνή να δεσπόζει. Είναι χαρακτηριστικό ότι μεγάλες νταλίκες επί τέσσερις ημέρες ξεφόρτωναν στο παλιό εργοστάσιο, ενώ το κόστος του πάρτυ στο οποίο θα τραγουδούσε μεγάλο όνομα του εξωτερικού θα ξεπερνούσε τις 400.000 χιλιάδες ευρώ.

Οι εκατοντάδες vip καλεσμένοι ήταν έτοιμοι να ζήσουν μια αξέχαστη βράδια, αλλά λογάριαζαν χωρίς την απαγόρευση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ίδιο χώρο, στο κτήριο των παλιών μεταλλείων, πριν από τρία χρόνια γνωστός Αμερικανός παραγωγός είχε διοργανώσει το απόλυτο πάρτι χλιδής με θέμα την αρχαία Ελλάδα, με καλεσμένους κατευθείαν από το Χολλυγουντ και με live εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος Duran Duran.

Σημειώνεται πως οι έλεγχοι στη Μύκονο είναι συνεχείς, με στόχο η κατάσταση να βελτιωθεί και τα μέτρα να αποσυρθούν μετά τις 26 Ιουλίου. Στο νησί, με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. θα μεταβεί κλιμάκιο από 40 στελέχη της ΟΠΚΕ, θα επιστρατευτούν drones και το λιμενικό θα ενισχυθεί με προσωπικό και σκάφη για να μην επιτρέπεται να «δένουν» σκάφη αναψυχής.