Νάνσι Πελόζι: Πήγε σε κομμωτήριο ενώ απαγορεύεται στο Σαν Φρανσίσκο (Vid)

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Fox News και το οποίο δείχνει την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπρόσωπων, Νάνσι Πελόζι, όχι μόνο να δέχεται περιποιήσεις σε κομμωτήριο αλλά να φορά και λάθος την μάσκα της.

Σύμφωνα με το αμερικανικό κανάλι η Πελόζι πήγε σε κομμμωτήριο του Σαν Φρανσίσκο τη Δευτέρα μολόνοτι η λειτουργία των εσωτερικών χώρων των επιχειρήσεων αυτών στην συγκεκριμένη περιοχή δεν επιτρέπεται.

Εκπρόσωπος της Πελόζι υποστήριξε ότι το υψηλόβαθμο στέλεχος των Δημοκρατικών δεν γνώριζε ότι παραβίαζε τους κανόνες για τη λειτουργία των κομμωτηρίων.

«Η επιχείρηση προσφέρθηκε να φροντίσει τα μαλιά της προέδρου τη Δευτέρα και της είπε ότι τους επιτρέπουν να έχουν έναν πελάτη κάθε φορά στον χώρο» είπε ο εκπρόσωπος της Πελόζι.

Η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου δήλωσε στο Fox ότι ενοικιάζει ορισμένες από τις καρέκλες σε έναν στυλίστα ο οποίος και την ειδοποίησε ότι κάλεσε ο βοηθός της κυρίας Πελόζι λέγοντας ότι ήθελε ένα ραντεβού για ένα λούσιμο και ένα στέγνωμα.

«Με σόκαρε όταν την είδα να μπαίν μέσα, το γεγονός ότι νιώθι πως μπορεί να φτιάξει τα μαλλιά της ενώ κανείς άλλος δεν μπορει και εγώ δεν μπορώ να δουλέψω» πρόσθεσε η ίδια.

Από την Τρίτη στην πολιτεία της Καλιφόρνια επιτρέπονται κομμώσεις και κουρέματα μόνο σε εξωτερικούς χώρους ενώ οι εσωτερικοί χώροι παραμένουν κλειστεί.