Νάντια Γιαννακοπούλου: Απογοητευτική η ρητορική Ανδρουλάκη, μπορεί να διαγράψει όλους τους διαφωνούντες και να μείνει μόνος του

730

Απογοητευτική χαρακτήρισε η Νάντια Γιαννακοπούλου τη ρητορική Ανδρουλάκη «με το να ρίχνεις στους άλλους την ευθύνη και να μην κάνει τη δική του αυτοκριτική» για το αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές.

Με αφορμή, δε, τις απειλές περί διαγραφών, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε δηκτικά ότι «μπορεί να διαγράψει τους διαφψωνούνετς και να μείνει και μόνος του, αν θεωρούμε ότι αυτό είναι ΠΑΣΟΚ και ταιριάζει στην ιστορία και το DNA του…»

Η κυρία Γιαννακοπούλου διατύπωσε, επίσης, τη διαφωνία της με το σενάριο εκλογών στο ΠΑΣΟΚ τον Ιούλιο λέγοντας στο Action24 «με λογικές Ιουλίου θα μπορούσαμε να πάμε και Δεκαπενταύγουστο και μετά το κερί να ρίχνουμε και την ψήφο. Εγώ θα πω το καλύτερο όλων θα είναι να γίνει το φθινόπωρο. Να υπάρξει διαδικασία στην οποία οι υποψήφιοι δεν θα κάνουν απλά πασαρέλα».

Ξεκαθάρισε, ακόμα, ότι «εχω αποδείξει διαχρονικά στην πορεία στο ΠΑΣΟΚ ότι ήμουν και θα είμαι ΠΑΣΟΚ στην πρώτη γραμμή και στα εύκολα και στα δύσκολα. Όποιος κι αν είναι πρόεδρος όλοι μας οφείλουμε να είμαστε δίπλα του» προσθέτοντας «από πού και ως πού η διαφορετικότητα των απόψεων υπονομεύει την ενότητα για το ΠΑΣΟΚ. Θέλουν να είμαστε κοπάδι ή υπάλληλοι;».

Σύμφωνα με την ίδια «πολλές φορές ο λόγος μας έμοιαζε με λόγο ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορούσα να δω ότι λειτουργούσε το ΠΑΣΟΚ όπως το είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Η σοβαρή εναλλακτική δεν μπορεί να είναι ένας άλλος ΣΥΡΙΖΑ».