Ναταλί Κάκκαβα: «Βαρέθηκα να ακούω ότι ο Γρηγόρης με πήρε στην εκπομπή για να αποφύγει την κρεβατομουρμούρα»

Στα προσβλητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς απάντησε η Ναταλί Κάκκαβα, τα οποία αφορούν το πώς πήρε τη θέση της στην εκπομπή, την οποία παρουσιάζει μαζί με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα.

Πιο συγκεκριμένα και μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία με τον σύζυγό της και με ένα μήνυμα στη λεζάντα, ξέσπασε κατά όσων ισχυρίζονται ότι την πήρε στη δουλειά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, για να μην έχει κρεβατομουρμούρα.

Αναλυτικά, η Ναταλί Κάκκαβα έγραψε:

«Βαρέθηκα να ακούω από συγκεκριμένους ανθρώπους από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν πως ο Γρηγόρης με πήρε μαζί του στην εκπομπή (αν είναι δυνατόν) για να αποφύγει δήθεν τη δικιά μου κρεβατομουρμούρα.. Να ενημερώσω τους συγκεκριμένους πως

1ον δεν είμαι αντικείμενο για να με παίρνει μαζί του κανένας
2ον είναι άκρως προσβλητικό για μια γυναίκα το 2022 να ακούγεται πως κάνει κρεβατομουρμούρα στον σύζυγο της για να της δίνει δουλειά
3ον έχω το απόλυτο δικαίωμα στην εργασία όπως κάνω με αξιοπρέπεια τα τελευταία 20 χρόνια σε πολλούς τομείς..
4ον φτάνει πια με τέτοιου είδους προσβλητικά και άκρως σεξιστικά σχόλια..

Να υπενθυμίσω πως η πρόταση να συνυπάρξουμε τηλεοπτικά με το Γρηγόρη ήταν ιδέα του @themismallis και αφορούσε στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen.. Είμαι πολύ φορτισμένη και στενοχωριέμαι με την κακία αυτών των ανθρώπων..
Με την ευχή αυτά τα σχόλια να μην ξαναακουστούν στο μέλλον για καμιά γυναίκα».