Ναθαναήλ: Το Nomads ήταν πιο φτιαχτό σε σχέση με το Survivor

Τι δηλώνει η φίλη του Περικλή Κονδυλάτου, Αννίτα Ναθαναήλ.

Το πρώην μοντέλο «καρφώνει» το Nomads, στο οποίο είχε πάρει μέρος.

Η Αννίτα Ναθαναήλ έδωσε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη και μίλησε στον Κωνσταντίνο Αρκά για πολλά. Μια ιδιαίτερη αναφορά που έκανε για το Nomads, όμως, δεν περνά απαρατήρητη.

Όταν ρωτήθηκε για τις συνθήκες που επικρατούν στα reality επιβίωσης, η Αννίτα Ναθανήλ δήλωσε:

«Οι συνθήκες στα παιχνίδια επιβίωσης είναι πολύ πιο δύσκολες από ό,τι φαντάζεται ο κόσμος.

Ο κόσμος δεν μπορεί να διανοηθεί, επειδή επίτηδες φυσικά δημιουργούν αυτές τις συνθήκες, πόσο επηρεάζει αυτή η ακραία πείνα πέρα από κάθε λογική.

Κάποια στιγμή το εγκατέλειψα κιόλας, γιατί είπα ότι δεν αξίζει, οι συνθήκες του παιχνιδιού όπως ήταν στο δικό μας το παιχνίδι.

Δεν μπορώ να πω το ίδιο για το Survivor, είναι πιο αυθεντικό σαν κόνσεπτ.

Δηλαδή, ο τρόπος επιβίωσης στο Survivor θεωρώ ότι θα έπρεπε να το είχα ζήσει, να το είχα περάσει.

Για το δικό μας παιχνίδι δεν μπορώ να πω ακριβώς το ίδιο, ήταν λίγο πιο φτιαχτό εκείνη την εποχή».

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Αννίτα Ναθαναήλ είχε πάρει μέρος στο Nomads Μαδαγασκάρη.

H Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για την πρωτοβουλία αγάπης που πήρε η ίδια για την αποκατάσταση της εικόνας της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι, σε ένα περιστατικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Προσέγγισα την Ιωάννα, καθώς σε οχτώ μήνες που έχουν περάσει από το συμβάν δεν την είχε προσεγγίσει κανείς άλλος, δεν είχε γίνει τίποτα, δεν παίρνει κάποιο επίδομα αναπηρίας, και ήταν χρέος μου να βοηθήσω. Αυτό έγινε μέσα από την πλατφόρμα GoFundMe στην οποία δημιουργήσαμε την εκστρατεία αγάπης», είπε η Αννίτα Ναθαναήλ.

«Η εικόνα της αυτή τη στιγμή δεν είναι καθόλου καλή, και αυτός είναι ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός που μπορώ να χρησιμοποιήσω. Αν έβγαιναν αυτή τη στιγμή φωτογραφίες της Ιωάννας στα Μέσα πιστεύω ότι θα σόκαραν τον κόσμο», συνέχισε η ίδια.

«Πριν τη γνωρίσω δεν φανταζόμουν τι δυνατός άνθρωπος είναι και τι όμορφη προσωπικότητα έχει. Ακόμη και τώρα δίνει τόση σημασία στο τι θα κάνει στο μέλλον, στο πώς θα εμπνεύσει γυναίκες, στο πώς θα δώσει δύναμη σε άλλα θύματα τέτοιων πράξεων», αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Σχολιάζοντας τα παιχνίδια επιβίωσης, ως πρώην παίκτρια, η ίδια είπε ότι «οι συνθήκες είναι πολύ πιο δύσκολες από αυτό που φαντάζεται ο κόσμος. Ο κόσμος δεν μπορεί να διανοηθεί πόσο σε επηρεάζει η πείνα πέρα από κάθε λογική. Κάποια στιγμή εγκατέλειψα το Nomads γιατί είπα ότι δεν αξίζει. Οι συνθήκες του παιχνιδιού. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για το Survivor, είναι πιο αυθεντικό όλο. Το δικό μας παιχνίδι ήταν λίγο πιο “φτιαχτό”».

Μιλώντας για τις μεγάλες της επιτυχίες στην τηλεόραση, μεταξύ αυτών των Ciao ANT1, η Αννίτα Ναθαναήλ είπε ότι «το Ciao ANT1 ήταν ό,τι πιο πρωτοπόρο εκείνη την εποχή. Είχε περισσότερο από 50% τηλεθέαση. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν υπέροχος, πολύ δίκαιος, με μεγάλο εκτόπισμα, αλλά υπήρχε χώρος που μου άφηνε να κάνω το δικό μου κομμάτι».

Σχετικά με το αν υπάρχει ημερομηνία λήξης στην παρουσίαση, η ίδια ανέφερε ότι «υπάρχουν κάποιες παρουσιάστριες που είναι εξαιρετικές και εξακολουθούν να λάμπουν. Η Ελένη Μενεγάκη είναι σίγουρα μία από αυτές, τη σέβομαι πολύ, με εντυπωσιάζει κάθε φορά που εμφανίζεται και που εξαφανίζεται».

«Χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχει μια παρουσία σαν τη Δανάη, που ενδεχομένως το ελληνικό κοινό δεν είναι έτοιμο να την αγκαλιάσει πλήρως και να δούμε τα τεράστια νούμερα τηλεθέασης. Το πρότυπο της ξανθιάς, ψηλής και αδύνατης παρουσιάστριας είναι ακόμα έντονο στη συνείδηση του Έλληνα τηλεθεατή», πρόσθεσε η ίδια.