ΝΔ για Μετρό στα Εξάρχεια: Να πάρει θέση ο ΣΥΡΙΖΑ αν είναι υπέρ ή κατά του σταθμού και των τραμπουκισμών

Η Νέα Δημοκρατία εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα επεισόδια που γίνονται στον υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό στα Εξάρχεια. «Ο λαλίστατος κατά τα άλλα ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βρει να πει μια κουβέντα», τονίζει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ερωτά τον ΣΥΡΙΖΑ να πει «αν είναι υπέρ ή κατά του να δημιουργηθεί σταθμός Μετρό στα Εξάρχεια και αν καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Καθημερινά βλέπουμε κάποιους να αντιδρούν βίαια, τραμπουκίζοντας ακόμη και τους εργαζομένους στο εργοτάξιο, προκειμένου να μη γίνει σταθμός του μετρό στα Εξάρχεια. Ένα έργο που θα διευκολύνει σημαντικά τους κατοίκους, συναντά τη λυσσαλέα αντίδραση κάποιων οπισθοδρομικών μελών “συλλογικοτήτων” που μιλούν μάλιστα στο όνομα της προόδου. Ο λαλίστατος κατά τα άλλα ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βρει να πει μια κουβέντα. Είναι υπέρ ή κατά του να δημιουργηθεί σταθμός μετρό στα Εξάρχεια; Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των εργαζόμενων; Αναμένουμε ότι ανάμεσα στις δεκάδες καθημερινές ανακοινώσεις θα βρει το χρόνο να ασχοληθεί και με ένα φλέγον ζήτημα για τους κατοίκους της περιοχής».