Νέα ενημέρωση ΔΕΔΔΗΕ: Ολονύχτιες εργασίες για να αποκατασταθεί και η τελευταία μεμονωμένη παροχή ρεύματος

236

Νεότερη ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνει ότι ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση των ζημιών στις κύριες γραμμές Μέσης Τάσης σε όλες τις περιοχές. Δυσκολίες πρόσβασης στα σημεία των ζημιών, καθώς τα προβλήματα εντοπίζονται σε μικρότερους δρόμους που δεν έχουν καθαριστεί από τα χιόνια.

Αυτή την ώρα (20:00) ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι τα συνεργεία συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά, στοχεύοντας στην πλήρη επανηλεκτροδότηση όλων των πολιτών. Αναλυτικότερα, ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση των ζημιών στις κύριες γραμμές Μέσης Τάσης σε όλες τις περιοχές.

Όλες οι προσπάθειες πλέον επικεντρώνονται στην αποκατάσταση των μεμονωμένων παροχών, καθώς με το πέρας των εργασιών στις κύριες γραμμές ΜΤ εντοπίζονται και περιορισμένες σποραδικές βλάβες στη Χαμηλή Τάση. Η προσπάθεια για την αποκατάσταση και της τελευταίας μεμονωμένης παροχής θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες στην πρόσβαση των συνεργείων στα σημεία των ζημιών, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία δεν αφορά σε κεντρικές οδικές αρτηρίες αλλά σε μικρότερους δρόμους που δεν έχουν ακόμη καθαριστεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταναλωτές που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 800 400 4000, 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).