Νέα τροπή στην υπόθεση ασέλγειας στα Τρίκαλα: Αναζητείται η οικογενειακή φίλη και όχι η μητέρα της 17χρονης

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την σοκαριστική υπόθεση ασέλγειας 17χρονης από ανώμαλο ηλικιωμένο Τρικαλινό, ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του 17χρονου κοριτσιού δεν αναζητείται, όπως είχε ειπωθεί αρχικά, καθώς αυτή κλήθηκε από την Ασφάλεια Τρικάλων από την πρώτη στιγμή και έχει δώσει αναλυτικά κατάθεση για την υπόθεση της κόρης της. Ωστόσο, αναζητείται η οικογενειακή της φίλη η οποία φέρεται να μεσολάβησε για να συνευρεθεί η 17χρονη με τον 84χρονο έναντι αμοιβής ή και με άλλα άτομα, τα οποία η Ασφάλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων το ερευνά εάν αυτό συνέβαινε συστηματικά. Στον φάκελο του κατηγορητηρίου υπάρχει κατηγορία για ασέλγεια του 84χρονου που συνελήφθη την ώρα της πράξης με την 17χρονη σε παλιό κατάστημα στην οδό Τρικάλων – Καλαμπάκας και της μαστροπείας που εμπλέκεται η οικογενειακή φίλη της οικογένειας της 17χρονης και η ίδια η ανήλικη 17χρονη. Ο χρόνος για το αυτόφωρο ωστόσο, έχει παρέλθει και τώρα υπάρχει το ενδεχόμενο η οικογενειακή φίλη που φέρεται ότι μεσολάβησε τουλάχιστον στη υπόθεση με τον 84χρονο, να εμφανιστεί με συνήγορο υπεράσπισης στην Ασφάλεια Τρικάλων και να καταθέσει. Εάν αυτό δεν συμβεί τότε θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της.

Το τραγικό στην ιστορία είναι πάντως ότι, η οικογενειακή φίλη που αναζητείται είναι και αυτή μητέρα, ενώ η μητέρα της 17χρονης που έχει ακόμη ένα παιδί, είναι σε διάσταση με το σύζυγο της εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και βρίσκεται στο σπίτι της μαζί με τα παιδιά της. Οι γονείς της 17χρονης παρόλο που είναι σε διάσταση έχουν καλές σχέσεις για το καλό των παιδιών τους, όχι τώρα με την υπόθεση αλλά από πριν και είναι και δύο βιοπαλαιστές.