Νέες διαπραγματεύσεις ΑΕΚ-Άντερλεχτ, κοντά σε συμφωνία για Βράνιες

ΑΕΚ και Όγκνιεν Βράνιες ετοιμάζονται να… σμίξουν ξανά!

Σύμφωνα με την βελγική ιστοσελίδα «voetblakrant» η ΑΕΚ ξεκίνησε εκ νέου διαπραγματεύσεις με την Άντερλεχτ για τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό!

Μάλιστα, φέρεται πως οι διαπραγματεύσεις όχι απλά έχουν ξεκινήσει αλλά βρίσκονται και σε προχωρημένο επίπεδο και σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Εάν συμβεί αυτό, θα μιλάμε για μία τρίτη επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ και μένει να δούμε εάν θα είναι ξανά, όπως στη φετινή σεζόν, ως δανεικός ή αν θα μείνει ελεύθερος και θα υπογράψει συμβόλαιο πολυετούς συνεργασίας με την Ένωση.

«Ο Όγκνιεν Βράνιες επέστρεψε στην Άντερλεχτ μετά τον δανεισμό του από την ΑΕΚ, πιθανότατα για ένα μικρό διάστημα αφού οι δυο ομάδες συζητούν για μια νέα μεταγραφή. Το σίριαλ γύρω από το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες μπορεί σύντομα να πάρει τέλος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το ενδιαφέρον της ΑΕΚ έχει αναθερμανθεί και η ελληνική ομάδα έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με την Άντερλεχτ.

Οι δυο πλευρές λένε πως είναι κοντά σε συμφωνία. Όταν φτάσουν σε αυτή, τότε αυτό θα σημαίνει και την οριστική αποχώρηση του Βράνιες από την Άντερλεχτ. Το 2018 η Άντερλεχτ αγόρασε τον Βράνιες από την ΑΕΚ, αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο Βέλγιο και ήταν διαρκώς στο επίκεντρο για εξωγηπεδικές δραστηριότητες. Τη χρονιά που τελείωσε ήταν δανεικός στην ΑΕΚ, όπου οι οπαδοί τον λατρεύουν», αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα.