Νικηφόρος – Αποκάλυψε την άγνωστη σχέση του με γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

270

 

Η κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου video clip του Νικηφόρου, για το νέο του τραγούδι «Μια νύχτα θέλω μόνο»! Ο ίδιος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία του με την Ιωάννα Τούνη στο Just the Two of Us, για τα θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας, ενώ αποκάλυψε την… ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Ιωάννα Μαλέσκου.

 

«Φοβόμουν να είμαι με την Ιωάννα Τούνη στο Just the Two of Us στην περίπτωση που δε θα τραγουδούσε. Όταν περιμένουν όλοι να την πυροβολήσουν, και αυτή ξαφνικά τραγουδάει, ήταν μεγάλη ανατροπή», είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

 

«Θεωρώ πως θα είμαστε μέσα στην πεντάδα με την Ιωάννα. Πιο αδύναμος είναι ο James, αλλά είναι πολύ δυνατός στο κοινό», πρόσθεσε.

 

Μιλώντας για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας, ο Νικηφόρος είπε ότι «Το θέμα είναι πώς αντιμετωπίζεις μια σεξουαλική προσέγγιση στο χώρο της δουλειάς. Θεωρώ πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι σε έναν άνδρα που δε θέλει, λόγω φυσικής δύναμης. Έχουμε μάθει από τη φύση μας να είμαστε δυνατοί, τουλάχιστον έτσι μεγάλωσα εγώ».

 

«Με την Ιωάννα Μαλέσκου ήμασταν συμμαθητές. Ήταν πάντα ένα πολύ μορφωμένο και ιδιαίτερο πλάσμα. Δεν την έχει αλλάξει η τηλεόραση, είναι ο εαυτός της. Είχαμε μια φουρνιά στο σχολείο με πολύ ωραίες γυναίκες. Αλλά η Ιωάννα ήταν από τις πολύ ωραίες της Πρέβεζας», αποκάλυψε κλείνοντας ο Νικηφόρος Βυθούλκας.