Νικόλας Αδάμ: «Προσπάθησαν να μου αφαιρέσουν τη ζωή. Δεν βρήκαν στόχο»

Τι καταγγέλλει ο γνωστός Πατρινός τραγουδιστής.

 

Συναγερμός σήμανε χθες στις αστυνομικές αρχές της Πάτρας καθώς γνωστός τραγουδιστής της περιοχής ανακοίνωσε με μια ανάρτησή του στο Facebook ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στην ανάρτηση που έκανε χθες στις 9 το βράδυ, ανέφερε ότι βάζει τέλος στη ζωή του «πριν μου την πάρουν αυτοί» ενώ σε ηχητικό μήνυμα που είχε στείλει σε φίλο του ακουγόταν να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και να κλαίει λέγοντας ότι απειλούν τον ίδιο και την οικογένειά του.

Αργότερα το βράδυ ο τραγουδιστής εντοπίστηκε και φάνηκε μετανιωμένος προφανώς γιατί άνθρωποι του στενού του κύκλου κατάφεραν να τον μεταπείσουν. Σε νεότερη ανάρτησή του έγραψε: «Αν δεν είχα εσάς θα είχα φύγει …. Σας ευχαριστώ η αστυνομία είναι δίπλα μου μη φοβάστε έχω καθαρό μυαλό …… Δεν είχα άλλη επιλογή……Δεν περίμενα τόσο αγάπη και άμεση στήριξη με βοηθάτε να μείνω όρθιος!!!!».

Μιλώντας στο thebest ο τραγουδιστής εξήγησε αργότερα τους λόγους για τους οποίους έφτασε σε απόγνωση: «Προσπάθησαν να μου αφαιρέσουν τη ζωή. Δεν βρήκαν στόχο, πήδηξα σε ένα χωράφι – Ήμουν αποφασισμένος να βάλω τέλος στη ζωή μου για να μην πάθει κακό κάποιος άλλος…» είπε.

Ο ίδιος ανέφερε ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ οι διαδικτυακοί του φίλοι σχολίαζαν και έστελναν μηνύματα προκειμένου να αποτρέψουν μία άσχημη εξέλιξη.

Ενημερώθηκε η αστυνομία και υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τον εντοπισμό του. Μετά από δύο ώρες το θρίλερ έλαβε τέλος με τον τραγουδιστή να καταθέσει στη αστυνομία ότι οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση καθώς κάποιοι απειλούν τη ζωή του. Μάλιστα, όπως λέει, πριν δύο μέρες προσπάθησαν να τον σκοτώσουν.

«Το τι συνέβη δεν μπορώ να το πω. Η αστυνομία αυτή τη στιγμή κάνει τις έρευνές της. Έχω καταθέσει κάποια πράγματα και το σημαντικό είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι καλά. Έχω συμπαράσταση από τον κόσμο και από την αστυνομία. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μου έδωσε δύναμη. Η κινητοποίηση που έγινε ήταν συγκινητική. Περνάω μια πολύ δύσκολη φάση. Προχθές προσπάθησαν να μου αφαιρέσουν τη ζωή. Δεν βρήκαν στόχο, πήδηξα σε ένα χωράφι και μετά απειλούσαν ότι θα ρίξουν χειροβομβίδα στο σπίτι μου αν μιλήσω.

Και πω κάποια πράγματα που ξέρω στην αστυνομία. Έχουν μπλέξει ένα στενό συγγενικό μου πρόσωπο. Ήμουν αποφασισμένος να βάλω τέλος στη ζωή μου για να μην πάθει κακό κάποιος άλλος. Είχα γράψει σε ένα χαρτί ποιος ευθύνεται για όλα αυτά για να απονεμηθεί δικαιοσύνη κάποια στιγμή στο μέλλον. Μετά την ανάρτηση που έκανα, παρακολουθούσα όλα τα σχόλια. Κάθε σχόλιο, μήνυμα, κλήση, ήταν λιθαράκι για να παραμείνω στη ζωή…».

«Εύχομαι να τελειώσουν όλα αυτά, να υπάρξει δικαιοσύνη και να απομακρυνθούν οι άνθρωποι που θέλουν να μου κάνουν κακό. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να τους πιάσουν όλους, είναι πολλοί. Όλοι γνωρίζουν ότι εργάζομαι στη νύχτα εδώ και 15 χρόνια ως τραγουδιστής. Έχω πολλές γνωριμίες, φίλους και αγάπη, όμως όλο αυτά δεν μπορούσα να τα αντιμετωπίσω.

Μπορούσε να με βοηθήσει μόνο η αστυνομία, όμως φοβόμουν να μιλήσω γιατί με απειλούσαν. Έτσι αποφάσισα να δώσω τέλος στη ζωή μου για να μην βασανίσω άλλο κόσμο. Εύχομαι ότι η αστυνομία θα βρεθεί στα ίχνη τους και ότι δεν θα μου κάνουν κακό, αφού έχω ήδη μιλήσει. Κάνω υπομονή και προσπαθώ να σταθώ όρθιος» είπε ο Πατρινός καλλιτέχνης.