Νίκος Βέρτης: Δικαιώθηκε τελεσίδικα από τον Άρειο Πάγο – Τι λέει ο τραγουδιστής για την απόφαση

Δικαιώθηκε στον ανώτατο δικαστικό βαθμό ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, στην αντιπαράθεση που έχει με τον πρώην εξωτερικό συνεργάτη του Νίκο Πολατίδη. Ο Άρειος Πάγος, με αμετάκλητη απόφαση του που δημοσιεύθηκε χθες (18/04), έριξε τίτλους τέλους στην υπόθεση και στους ισχυρισμούς της πλευράς Πολατίδη ότι παρέμενε απλήρωτος επί σειρά ετών, αν και υπήρξε έμμισθος υπάλληλος του καλλιτέχνη με την ιδιότητα του οικονομικού διευθυντή.

Ο Νίκος Πολατίδης ζητούσε οφειλόμενους μισθούς ύψους 300.000 ευρώ, ωστόσο η απόφαση του Αρείου Πάγκου αναφέρει ότι υπήρξε καλά αμειβόμενος εξωτερικός συνεργάτης, καθώς διατηρεί επί σειρά ετών γραφείο ως ελεύθερος επαγγελματίας, παρέχοντας υπηρεσίες βοηθού λογιστή, μεταξύ άλλων, στο παρελθόν και στον Νίκο Βέρτη, που ήταν ένας από τους πολλούς πελάτες και όχι εργοδότης του.

«Διακόπτοντας την συνεργασία μου με κάποια άτομα, δέχτηκα μια σειρά από αμέτρητες ψευδείς εγκλήσεις και ψευδείς αγωγές εναντίον μου, ώστε να αναγκαστώ, με σκοπό να αποφύγω τη δικαστική διαμάχη και την αρνητική δημοσιότητα, να τους καταβάλω χρήματα τα οποία δεν όφειλα για κανέναν λόγο. Η διαδικασία κατά την οποία κατηγορείσαι άδικα ενώπιον της Δικαιοσύνης με βάση τα ψέματα ανθρώπων που ευεργετήθηκαν επί σειρά ετών από εσένα είναι δύσκολη και ψυχοφθόρα, ακόμη και αν πρόκειται αποκλειστικά για οικονομικής φύσεως ζητήματα. Από την αρχή ωστόσο, είχα εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Γι’ αυτό δεν φοβήθηκα τα ψέματα της άλλης πλευράς, δεν υπέκυψα στις πιέσεις τους και περίμενα να δικαιωθώ» ανέφερε μετά την απόφαση ο τραγουδιστής σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.