Νίκος Βέρτης: Εκνευρισμένος με τον έλεγχο της αστυνομίας στον κέντρο όπου εμφανίζεται (video)

Η παρουσία των αστυνομικών και μικτών κλιμάκιων που φαίνεται να έλεγχαν τα πάντα στο μαγαζί ενώ βρισκόταν στην πίστα ο τραγουδιστής, του προκάλεσε εκνευρισμό.

Χρήστες του Tik Tok που βρίσκονταν στο μαγαζί της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται αυτή την περίοδο ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασαν τις αντιδράσεις και τα όσα είπε ο Νίκος Βέρτης όταν είδε την αστυνομία να μπαίνει στο μαγαζί για έλεγχο.

Αρχικά ζήτησε από τον κόσμο να φωνάξει για να μετρήσουν οι αστυνομικοί τα ντεσιμπέλ του ήχου.

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα» είπε ο Νίκος Βέρτης, με τον κόσμο να τον αποθεώνει. «Άκη, ας μας γράψουν» είπε απευθυνόμενος σε συνεργάτη του και στη συνέχεια γύρισε εκνευρισμένος και κλώτσησε τα πανέρια με τα λουλούδια που ήταν πάνω στην πίστα, ενώ στη συνέχεια έδειξε με τα χέρια του πως είναι η τρίτη φορά που γίνεται έλεγχος.

«Δεν μπορώ το άδικο ρε γα@@το. Ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι απαγορεύεται να καπνίζεις. Είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις. Τρέχω στην Αττική Οδό με 250 χλμ, γράφει η πινακίδα 120 χλμ. Γράφουν την Αττική Οδό ή εμένα που τρέχω με 250; Έχει λογική αυτό; Είναι άδικο. Είμαστε δύο χρόνια κλειστά με covid, ταλαιπωρίες, ο κόσμος είναι σκασμένος. Αφήστε να διασκεδάσει ο κόσμος, να περάσει καλά».

Δειτε τα βίντεο: