Νίκος Βουρλιώτης: Η οργισμένη αντίδρασή του για τα επεισόδια στα Mad Awards

386

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Νίκου Βουρλιώτη για όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στα Mad Video Music Awards με τον γνωστό τραγουδιστή να χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις για τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων.

«Ήθελα να δω φίλους, ήθελα να ζήσω τη μαγεία των βραβείων που τόσο έχει λήψει απ’ όλους μας… Είχα μάλιστα προετοιμαστεί καλά… Θα μιλούσα για τους FFC, για TXC, για Ημίζ, για Razastarr αποδίδοντας τα εύσημα στα ιστορικά hip hop ονόματα της χώρας και θα ένιωθα χαρά και υπερηφάνεια λέγοντας ότι “σήμερα το hip hop είναι η πιο δημοφιλής μουσική στην Ελλάδα” δίνοντας τη σκυτάλη σε όλα αυτά τα νέα παιδιά με τα εκατομμύρια streams και views» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Και λίγο πριν ανέβω στη σκηνή, βλέπω να πέφτει ξύλο, πολύ ξύλο, υποκινούμενο μάλιστα από μερικά από αυτά τα παιδιά, που συνοδεύονται από ανθρώπους που παραπέμπουν σε άλλα ήθη και σκηνικά» συνεχίζει ο Νίκος Βουρλιώτης για όσα συνέβησαν στα Mad Video Music Awards.

«Και η χαρά μου μετατράπηκε σε ντροπή. Σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος. Δεν παρουσίασα καμιά απονομή, δεν ανέβηκα καν στη σκηνή» πρόσθεσε ο Νίκος Βουρλιώτης ο οποίος από τη μια έδωσε την υπόσχεση «με τη μουσική μου και τη στάση μου να σας αποδείξω ότι κάνετε λάθος. Ότι η rap δεν είναι μόνο ποζεριλίκια, βία και μπράβοι. Πως και περιεχόμενο έχει και συναισθήματα κουβαλά» και από την άλλη φρόντισε να στείλει το μήνυμά του στους τράπερ που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια: «καθαρίστε τη συμπεριφορά σας, τη «φάση» σας!!!Δείτε λίγο ψύχραιμα τι γίνεται. Γιατί όπως λένε και στη γενέτειρα του είδους, «What goes up, must come down”!!!»