Τρίτη 25.02.2020

Καμμένος: Δεν ψηφίζω ποτέ μια λύση με το όνομα "Μακεδονία"

Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν καμία λύση που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία» στο όνομα, ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha. Εκτιμά ότι δεν θα υπάρξει τελικά κάποια λύση και εξήγησε ότι δεν τον ενδιαφέρει εάν θα υπάρχει το «Ίλιντεν» ή «Άνω» στην ονομασία των Σκοπίων. «Εφόσον υπάρχει ο όρος ‘’Μακεδονία’’ η λύση δεν είναι αποδεκτή για τους ΑΝΕΛ» διεμήνυσε. 

«Οι Σκοπιανοί ζουν με τον μύθο της ‘’Μακεδονίας’’ όμως εγώ δεν ψηφίζω ποτέ μια λύση με το όνομα ‘’Μακεδονία’’. Οι ΑΝΕΛ το έχουμε στην ιδρυτική διακήρυξη», είπε ο κ. Καμμένος.

Θέση της κυβέρνησης είναι, τόνισε, πως δεν θα έλθει στην Βουλή καμία συμφωνία προς κύρωση αν προηγουμένως δεν έχουν γίνει αλλαγές στο Σύνταγμα της ΠΓΔΜ. Όπως εξήγησε όμως ο κ. Καμμένος, στα Σκόπια πολύ δύσκολα θα υπάρξει πλειοψηφία 2/3 στη Βουλή για την αλλαγή ονομασίας, ενώ περιγράφοντας την έως σήμερα πορεία της διαπραγμάτευσης είπε ενώ η ελληνική πλευρά έκανε κάποια βήματα δεν εκτιμά να κάνουν το ίδιο και οι Σκοπιανοί,. 


Πολιτική

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.