Τετάρτη 15.07.2020

Μέλος επιτροπής πυρόπληκτων: Άγνωστοι έδωσαν λουλούδια στον Τσίπρα - Θεατρική παράσταση η επίσκεψη στο Μάτι

«Θεατρική παράσταση» χαρακτήρισε την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι, το μέλος της συντονιστικής επιτροπής των κατοίκων της περιοχής Κατερίνα Μαλά.

«Γίναμε κομπάρσοι ενός καλοστημένου έργου για το οποίο δεν είχαμε ενημερωθεί ότι θα λάβουμε μέρος» είπε μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6.

«Υποτίθεται ότι θα μαθαίναμε εξελίξεις σε κάποια θέματα που έχουμε θέσει ώστε να κάνουμε ανοιχτή ενημέρωση στις 12-14 Σεπτέμβρη» εξήγησε η κυρία Μαλά και πρόσθεσε: «Αν ήθελε να έρθει για μια σφαιρική ενημέρωση θα μπορούσε να έρθει χωρίς χειροκροτητές όπως έχει συμβεί με όλους όσοι έχουν έρθει για να τους ενημερώσουμε».

«Αγνωστοι του έδωσαν λουλούδια και τον χειροκρότησαν»

Σύμφωνα με την ίδια, που ήταν παρούσα και στη συνάντηση του πρωθυπουργού με πυρόπληκτους στις 6 Αυγούστου, ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο Μάτι την Τρίτη «με άγνωστους σε εμάς ανθρώπους που του έδωσαν ανθοδέσμες και τον χειροκρότησαν. Γιατί εμείς είδαμε και ξαναείδαμε τα πλάνα και δεν βλέπουμε κάποιον που να τον ξέρουμε».

Ελλάδα

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.