Pin It

Έχουν πραγματικά διεστραμμένη αντίληψη οι «άνθρωποι» της επικοινωνίας του Τσίπρα.

Αντιμετωπίζουν την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, τα σύγχρονα σταλινικά κατακάθια της κοινωνίας μας, με το δόγμα «σκότωσε όποιον δεν είναι μαζί μας».

Είτε λόγο έμμισθης σχέσης με το κόμμα, είτε με το ιδεολογικό υπόβαθρο του μίσους και της διχόνοιας, που έχουν τραφεί ως άτομα. Προσπαθούν με την φασίζουσα λογική τους, να εξαφανίσουν την όποια διαφορετική άποψη εκφράζεται δημόσια, μέσα από τα νόμιμα κανάλια της ενημέρωσης. Οι μισθοφόροι, να το δεχθώ πληρώνονται για να κάνουν δυσφήμιση κατά εφημερίδων, ραδιοφώνων, ιστοσελίδων, τηλεοράσεων, δημοσιογράφων, πολιτικών αντιπάλων και λόγιων που διαφωνούν μαζί τους. Οι άλλοι;

Στοχευμένα και κατόπιν εντολών από ανώτερους κομισάριους του κόμματος, με τον έλεγχο λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν ορίσει τους «στόχους». Πολλές φορές η ομάδα των τρολς, όταν ο επικεφαλής τους διαπιστώνει ότι ο «στόχος» δεν βάλλεται και δεν πτοείται από τις συκοφαντικές αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιστρατεύει τα κομματικά έντυπα. Την Αυγή, τον Βαξεβάνη και το «Ντοκουμέντο», την Νέα Σελίδα, εφημερίδα συντακτών και ένα με δυο κομματικούς ιστοτόπους. Όλα αυτά κατόπιν εντολών από το Μέγαρο Μαξίμου ... είτε με την σύμφωνη γνώμη του Νίκου Παππά. Είτε με το οκ που δίνει Τζανακόπουλος ή Βερναδάκης ή ο Κρέτσος. Αυτοί είναι οι βασικοί παίχτες στην επικοινωνία, χωρίς να υπολείπεται σε θέμα εντολών ο Καρτερός και μια μικρή ομάδα παλιοί εργαζόμενοι σε ΜΜΕ της ελεύθερης αγοράς, που τους δίνεται η ευκαιρία να βγάλουν το μίσος τους. για το «σύστημα» που τους απέβαλε.

Πλην του Παππά, που έχει δυο δράμια μυαλό, οι άλλοι έχουν αδυναμία να χειριστούν ακόμα και την συντονισμένη προσπάθεια που κάνουν στο να σκοτώσουν χαρακτήρες με την συκοφαντία. Πολλές φορές η προσπάθεια έχει αρνητικά αποτελέσματα στην κοινή γνώμη, καθώς οι στόχοι γίνονται συμπαθείς στην κοινή γνώμη, αφού αναγνωρίζει ο κόσμος ότι αυτός που βάλλουν, κάποια αλήθεια λέει κατά του συστήματος και της εξουσίας. Εκφράζει άποψη χωρίς να μασάει τα λόγια του για το καθεστώς και δεν φοβάται. Δεν κρύβεται πίσω από συμφέροντα επιχειρηματιών που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι λοιπόν, σε αυτήν την προσπάθεια τους ακολουθούν μόνο «μικρόνοες» που παρασύρονται.

Το θέμα με τα SMS που αποκάλυψε ο Ελεύθερος Τύπος, τους έχει αποσυντονίσει. Ψάχνουν να βρουν ποιος από την ηγετική ομάδα της επικοινωνίας, έχει παραστρατήσει και βγάζει τα μυστικά στην φορά. Αυτό έγινε γιατί το σύστημα βρίσκεται σε αποσύνθεση. Παραπαίουν και το γνωρίζουν. Προσπαθούν να έχουν κάποιο ρόλο, στο ποιος θα υπογράφει τα κονδύλια της προεκλογικής εκστρατείας αφενός και αφετέρου ποιος μετά την ήττα στις επόμενες εκλογές, θα έχει περισωθεί. Αν ο Τσίπρας χάσει με μεγάλη διαφορά και κάτω από 20%, τότε μπορεί αυτός που έδωσε τα sms στην φορά, να αποκτήσει ηγετικό ρόλο στην μετά Τσίπρα εποχή. Αν χάσει με διαχειρίσιμη διαφορά, τότε κάποιος θα πρέπει να αναλάβει κοντά του αναβαθμισμένο ρόλο. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και θυμίζει Κώστα Λαλιώτη με Αντρέα Παπανδρέου. Κανείς δεν άγγιζε τον Κώστα. Πάντως για την ιστορία η τότε εποχή δεν είχε τρολς και τα χτυπήματα γινόταν πάνω στο τραπέζι ... 

Τώρα, όσα και να γράφουν για προσωπικότητες που η ιστορία δικαιώνει ... μάλλον το 0,60 πλέον δεν τους σώζει.

Tags: