Ο CAFFÈ L’ANTICO χορηγός στο Συνέδριο του Economist

O CAFFÈ L’ANTICO συμμετείχε ως χορηγός στο συνέδριο του Economist, στην 24η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με την ελληνική κυβέρνηση “Europe: Reinforcing
cohesion in turbulent times”. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 15-16 Σεπτεμβρίου στο Grand Resort Lagonissi Hotel, διερευνώντας τη διαχείριση της κρίσης του Covid-19 και την επόμενη μέρα στην Ευρώπη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στο συνέδριο συζητήθηκε η πολιτική συνοχής των κρατών μελών της ΕΕ, οι χρηματοοικονομικές αγορές και το πακέτο ανάκαμψης της ΕΕ, η κρίση στην ανατολική Μεσόγειο, το μεταναστευτικό, οι προκλήσεις στην εξωτερική πολιτική και την άμυνα, τα Δυτικά Βαλκάνια, η επιχειρηματικότητα, οι επενδύσεις, οι υποδομές και η αγορά ενέργειας.
Ο CAFFÈ L’ANTICO προσέφερε στους συμμετέχοντες μία απολαυστική εμπειρία Latte Art. Ο CAFFÈ L’ANTICO, διανέμεται σε πάνω από 44 χώρες ως ένα premium προϊόν, λειτουργώντας ως πρεσβευτής της γεύσης και του καβουρδίσματος του πραγματικού Ιταλικού espresso, αλλά και ως θεματοφύλακας του μυστικού που κάνει τον καφέ ασυναγώνιστο: ορισμένα επιλεγμένα ποιοτικά χαρμάνια, έτσι δομημένα, ώστε να διατηρούν μια ισορροπημένη γεύση, που καβουρδίζονται με φροντίδα και διαθέτουν την εμπειρία ενός αιώνα.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε βάσει των τελευταίων οδηγιών των υγειονομικών αρχών σχετικά με τον Covid-19.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον CAFFÈ L’ANTICO επισκεφτείτε τον ιστότοπο: https://goddcoffee.gr/

Αναλυτικό πρόγραμμα συνεδρίου:
http://www.hazliseconomist.com/en/event/24th_Roundtable_with_the_Government_of_Greece

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ CAFFÈ L’ANTICO by GODDCOFFEE

Η εταιρεία GODDCOFFEE ιδρύθηκε το 2016 και είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος, εισαγωγέας και διανομέας, στην Ελλάδα και την Κύπρο του καφέ espresso CAFFÈ L’ANTICO, καθώς και όλων των συναφών προϊόντων του για τον κλάδο HO.RE.CA. και RETAIL.
Η GODDCOFFEE συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες μηχανών καφέ, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των κλάδων HO.RE.CA., OFFICE, HOME.