Ο Χρήστος Μάστορας κάνει έκκληση για ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία

Στο πλευρό των Ουκρανών προσφύγων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους, μετά τη ρωσική εισβολή, στέκεται ο Χρήστος Μάστορας.

Ο τραγουδιστής και κριτής του X-Factor έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ζήτησε τη βοήθεια του κοινού του.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα βίντεο με διάφορες φωτογραφίες από το βομβαρδισμένο τοπίο στην Ουκρανία, καθώς και τα θύματα του πολέμου, το οποίο κι έντυσε με τη φωνή του.

Ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε το τραγούδι του Τζον Λένον, με τίτλο «Imagine». Πρόκειται για έναν «ύμνο» στην ανθρωπιά, την ενότητα και την αλληλεγγύη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο τραγουδιστής ζήτησε από το κοινό του να προσφέρει έστω και μία μικρή βοήθεια στον ουκρανικό λαό, που υποφέρει.

«Στηρίζουμε τους Ουκρανούς πολίτες και πρόσφυγες σε αυτόν τον άδικο και παράλογο πόλεμο που ξεκίνησε η Ρωσία.Βοηθάμε όσο μπορούμε, κάνοντας έστω μία μικρή ή μεγάλη δωρεά σε οργανώσεις που βρίσκονται στο πλευρό των Ουκρανών», έγραψε χαρακτηριστικά και κάτω από το μήνυμά του πρόσθεσε τις οργανώσεις που έχουν ξεκινήσει δωρεές στον λαό της Ουκρανίας.