Ο Δήμαρχος Αθηναίων έδωσε άδεια για το Gay Pride χωρίς να περάσει από το δημοτικό συμβούλιο

344

Η Ελένη Παπαδοπούλου, δημοτική σύμβουλος στον Δήμο της Αθήνας με τον συνδυασμό «Η Αθήνα μας», με μια ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε ότι ο Δήμαρχος Χάρης Δούκας  έδωσε άδεια για την παρέλαση του Φεστιβάλ Περηφάνιας που θα διεξαχθεί το Σαββάτο 22 Ιουνίου, χωρίς έγκριση του δημοτικού συμβουλίου!

Η ανάρτηση:

«Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη (σημ.: 12/6) και μάθαμε διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα.

Μάθαμε ας πούμε ότι το Σάββατο έχουμε το Gay Pride που το στηρίζει ο δήμαρχος και έδωσε άδεια με αποφασίζομεν και διατάζομεν χωρίς να περάσει από το δημοτικό συμβούλιο, όπως συμβαίνει για όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις. Απάντησε αφού του έθεσα το ερώτημα. Διαφορετικά δεν θα το μάθαινε κανείς.

Μάθαμε επίσης ότι το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ με τα 260 διαμερίσματα που διαχειρίστηκε ο Δήμος της Αθήνας με τις πολιτικές γκετοποίησης που εφάρμοσε έβαλε μέσα τον Δήμο 2.000.000 ευρώ. Μαντέψτε ποιος τα πληρώνει. Οι δημότες, οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες αυτής της πόλης. Δεν φτάνει που έγιναν οι γειτονιές τσαντίρια πληρώνουμε και την τσαντιροποίηση και την ασύδοτη λαθρομετανάστευση και τις επισκευές στο σπίτι κάθε απαράδεκτου με το χρέπι του που ζούσε σε βόρεια  – νότια προάστια και έβγαλε χρήματα στις πλάτες μας. Φυσικά και δεν θα περάσει έτσι απλά. Να τα πληρώσουν η Υπατη Αρμοστεία, ο Καμίνης και η Δασκαλάκη που έτρεξε το πρόγραμμα, ενώ μας στόλιζαν και ως φασίστες, γιατί προφανώς τους χαλούσαμε τις δουλίτσες. 

Επί της ρητορικής περί φασιστών και τα σχετικά τοποθετήθηκα δύο φορές και θεωρώ ότι μπήκαν κάποια πράγματα στη  θέση τους. Να τελειώνουμε επιτέλους με αυτήν την καραμέλα. 

Τέλος βλέπω μία διάθεση δωρεάν παραχωρήσεων διαφόρων ακινήτων και υπηρεσιών του Δήμου σε ΜΚΟ, σε ιδιώτες και αναρωτιέμαι εάν τελικά ο κ. Δούκας έχει και λεφτόδεντρα στο πράσινο πρόγραμμα του. 

Υπάρχουν και άλλα θέματα. Θα ανέβουν και σχετικά βίντεο από την συζήτηση και από προηγούμενες συζητήσεις, γιατί έχω να ανεβάσω καιρό κάτι. Οι συζητήσεις υπάρχουν στο youtube στο cityofathens.»