Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θυμάται στιγμές από τη φιλία του με τον Παντελή Παντελίδη

Παντελίδης

Με αφορμή τη δίκη για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έκανε ένα σύντομο αφιέρωμα για τον εκκλιπόντα τραγουδιστή και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για την φιλία που τους συνέδεε.

Όπως αποκάλυψε ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, ο Παντελής Παντελίδης ήταν πολύ καλός του φίλος κι ας μην έγινε ποτέ γνωστή η σχέση που είχαν.

Αρχικά, δήλωσε: «Για ‘μένα είναι ακόμα φίλος μου. Καμιά φορά, βλέπω τα μηνύματά μας, τον θεωρώ ακόμα φίλο μου. Δεν μίλησα τότε, όταν “έφυγε, δεν ήθελα. Δεν έχω ανεβάσει ούτε μία φωτογραφία μαζί του, ποτέ. Τόσα χρόνια μετά, ακόμα ακούμε τα τραγούδια του».

Στη συνέχεια, θυμήθηκε μερικές στιγμές με τον αείμνηστο τραγουδιστή. «Ο Παντελής είχε μία μπάντα από κρουστά και πνευστά. Όταν ακουγόταν η εισαγωγή από το “Δεν ταιριάζετε σου λέω”, έπεφτε σιγή στο μαγαζί, έμπαινε και σηκωνόταν όλο το μαγαζί στον αέρα. Το λέω τώρα και ανατριχιάζω. Όποιος κι αν ήταν μαζί του, η Πάολα, ο Πλούταρχος, με τον Παντελίδη σηκώνονταν όλοι», είπε.

Τέλος, είπε για τον τραγουδιστή: «Πάντα χαιρόταν αυτό που έκανε. Είχε έναν καλό λόγο για όλους. Δούλευε μέχρι το πρωί, δεν σταματούσε αν δεν έφευγε από το μαγαζί ο κόσμος».