Ο Εγκάθετος Μπουρχάν Μπαράν ενεργεί ως βουλευτής του ΚΙΕΦ;

126

Το πολιτικό ισλάμ της Θράκης, στην πολιτική του (DEB/ΚΙΕΦ) και την θρησκευτική έκφραση (Παρακρατικές δομές Ψευδομουφτειών) συνεχίζει απρόσκοπτα κι απροκάλυπτα την δράση του, μέσα από την λειτουργία των παρανόμων κατηχητικών σχολείων , Κουράν Κουρσού με μεγάλη ταχύτητα ακόμη και μετά την Γιορτή των Θυσιών, με αναγνώσεις Κορανίου και τελετές Χατήμ.

    • Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Το διήμερο 22- 23/6/2024 πραγματοποιήθηκαν τελετές Χατήμ στην Κοτύλη, την Χρύσα και το Σέλερο με την συμμετοχή των μελών των παρακρατικών παραθρησκευτικών δομών της ψευδομουφτείας Ξάνθης κκ Mustafa Trampa, Ahmet Hraloğlu, Muhammet Mahamud, Rıdvan Topçu,Yılmaz Mahmut κ.ά. και βεβαίως με την ενεργό παρουσία του διαγραφέντος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ υποδίκου κ. Μπουρχάν Μπαράν . του αντιπροέδρου του ακροδεξιού ισλαμοφασιστικού κόμματος DEB/ΚΙΕΦ κ. Bahri Belço, του περιφερειακού συμβούλου της παράταξης Χρ. Τοψίδη κ. Fatih İsmailko και του πρώην μέλους παρακρατικής δομής και νυν Δημάρχου Μύκης κ. Αχμέτ Κιουρτ.

Η συνύπαρξη μελών παρακρατικών δομών και αιρετών θεσμικών που βεβαίως οφείλουν την εκλογή τους στην κατευθυνόμενη σταυροδοσία του τουρκικού παρακράτους στην Θράκη δημιουργεί έναν επιχειρησιακό βραχίονα της Άγκυρας εντός Ελληνικής Επικράτειας που λειτουργεί παραθεσμικά εργαλειοποιώντας τμήμα του Λαού της Μειονότητας που παρασύρεται από την προπαγάνδα των τουρκοφρόνων.

Με δεδομένες τις τρέχουσες πολιτικές ισορροπίες στην περιοχή, προκύπτει ότι και ο Μπουρχάν Μπαράν συντάσσεται με τους Χ. Ζεϋμπέκ και Οζγκιούρ Φερχάτ στον άξονα ΚΙΕΦ που εκτελεί τις διαταγές του τουρκικού παρακράτους στην Θράκης βάσει εντολών της Άγκυρας.

Πηγή: NewsFire.GR