Ο Γιώργος Μαργαρίτης εξομολογείται: Έχω παίξει και 50.000 τη ζαριά όταν ήμουν εθισμένος (video)

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Εδώ τα καλά τραγούδια», καθώς και τη συνεργασία του με τον Φοίβο Δεληβοριά.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης δεν απέφυγε να μιλήσει – το έχει κάνει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις του – για τον εθισμό του στον τζόγο, αποκαλύπτοντας ότι ήταν «κολλημένος» για περίπου δέκα χρόνια.

«Δέκα χρόνια ήμουν με τον τζόγο. Έρχονταν κι οι ηθοποιοί και ρίχναμε 50.000 τη ζαριά. Ήταν και πάρα πολλοί γνωστοί. Δεν έχει τύχει να τα πούνε. Σε κάποιον που έχει τύχει και δεν έχει πρόβλημα γιατί να μην το πει. Τι έγινε;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Ο τραγουδιστής μίλησε, επίσης, για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε, επισημαίνοντας ότι δεν θέλει να θυμάται την παιδική του ηλικία. «Συγγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι την παιδική μου ηλικία. Τι να πρωτοθυμηθώ… Πού δεν είχαμε να φορέσουμε ρούχα; Πού δεν είχαμε να φάμε; Δεν εύχομαι στην πατρίδα μας να ξανασυμβεί αυτό το πράγμα».

Μόνη του παρηγοριά, σύμφωνα με τον ίδιο, το τραγούδι. «Οι ευχάριστες στιγμές των παιδικών μου χρόνων ήταν ο καημός που υπήρχε μέσα μου για το καλό τραγούδι. Στο δημοτικό, που άκουγα μουσική στα καφενεία του χωριού και στους μεγαλύτερους από μένα που γλεντούσαν και τα έσπαγαν με τσιπουράκι και στραγάλια. Αυτό ήταν το καλό μου. Από ‘κει και πέρα δεν θέλω να το θυμάμαι το χωριό μου».

Αναφερόμενος στη νέα του δουλειά με τον Φοίβο Δεληβοριά και τη Ρένα Μόρφη, ο Γιώργος Μαργαρίτης ανέφερε ότι τα τραγούδια του έχουν στοιχεία αυτοβιογραφίας, ενώ με αφορμή το «Αίνιγμα η Γυναίκα» μίλησε και για τη σχέση του με τις γυναίκες.

«Πού να βρεις άκρη με τη γυναίκα. Βρίσκεις ακόμα γυναίκες και λένε είναι αδικημένες. Πουθενά δεν είναι αδικημένες αυτές κάνουν κουμάντο μια ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο λαϊκός τραγουδιστής.