Ο κακός χαμός με την μπηχτή της Αθηναΐδος Νέγκα στη Μαρίνα Σάττι – Επιτέλους κάποιος «την είπε» στην εκλεκτή της αριστερίλας

263

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την «επίθεση» της Αθηναΐδος Νέγκα στη Μαρίνα Σάττι, την ώρα που της παρέδιδε το βραβείο της στα Mad Video Music Awards 2024 το βράδυ της Τετάρτης.

Η δημοσιογράφος κάλεσε την τραγουδίστρια να ανέβει στη σκηνή και εκείνη τη στιγμή δήλωσε σχολιάζοντας την αντίδραση της Σάττι κατά του Ισραήλ στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision: «Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα».

Μετά τον καταιγισμό αναρτήσεων κατά της δημοσιογράφου, η ίδια έδωσε τη δική της απάντηση στο Twitter (Χ) λέγοντας:  «Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον, δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το ‘είμαι ο εαυτός μου’, υπάρχει και η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις».

Μάλιστα σε ένα από τα πολλά σχόλια χρηστών, κάποιος αναφέρει: «Εκεί σας κάλεσαν για να εκφράσετε τις προσωπικές σας απόψεις ή για να κάνετε μια δουλειά σωστά και να πληρωθείτε για αυτό; Παρουσίαση απονομής δεν ήταν το αντικείμενο;» με την Αθηναΐς Νέγκα να του απαντάει: «Είμαι ίσως ακατάλληλη για απονομές! Δεν πληρώθηκα, οπότε δεν πέταξαν τα λεφτά τους. Τιμή μου να τιμήσω καλλιτέχνες την Σάττι την εκτιμώ και διαφωνώ. Και στα παιδιά μου να έλεγε κάποιος «διαφωνώ μαζί σου» αν βραβεύονταν θα το έβρισκα πολύ θεμιτό. Ειλικρινώς».