Ο Κυρανάκης ζητά Σαμαρά ή Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

197

Θέλει να επιστρέψει στην “δεξιά πτέρυγα” της ΝΔ ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης με αυτή την … «φιοριτούρα»;

Θέσεις μάχης εν’ όψει των προεδρικών εκλογών του Ιανουαρίου παίρνουν στην Νέα Δημοκρατία, μετά το “μήνυμα” των ευρωεκλογών που κατά κάποιους ίσως οδηγήσουν τελικά και σε εθνικές εκλογές.

Παρά την δύο φορές στήριξη Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, χθες το βράδυ ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης έκανε την εκτίμηση πώς ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να είναι κάποιος που να μπορεί να ενώσει και να συνθέσει, μιλώντας στο Action 24.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης,  εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρει το κατάλληλο πρόσωπο. Απαντώντας σε ερώτημα αν το πρόσωπο θα πρέπει να ενώσει την παράταξη ή τη χώρα, ο κ. Κυρανάκης απάντησε τη χώρα.

Εκτίμησε, ότι η παράταξη διαθέτει πρόσωπα τα οποία έχουν κατά καιρούς κυβερνήσει και έχουν αποδείξει στην πράξη ότι μπόρεσαν να υπηρετήσουν εθνικούς σκοπούς πολύ καλύτερα από κομματικούς.

Στην επισήμανση πως αυτοί που έχουν κυβερνήσει είναι οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, ο υφυπουργός σχολίασε πως «η παράταξη έχει και ανθρώπους που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά».

Συμπλήρωσε πως τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και ο Αντώνης Σαμαράς είναι άνθρωποι που μπορούν να ενώσουν.

Πηγή: NewsFire.GR