Ο Μουτσινάς τα «χώνει» σε Τσιτισπά – Τούνη: Τα… μπαλάκια και η λιμουζίνα

Ο Νίκος Μουτσινάς τα «έχωσε» άγρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και την Ιωάννα Τούνη. Αφορμή για το ξέσπασμα του παρουσιαστή ήταν οι  πρόσφατες αναρτήσεις που έκαναν ο Έλληνας τενίστας και η influencer.

Ο Νίκος Μουτσινάς ενοχλήθηκε επειδή την ώρα που όλος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τον πόλεμο στην Ουκρανία κάποια δημόσια με τις αναρτήσεις τους έχουν δείχνουν να αδιαφορούν.

Ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του αναφέρθηκε στο ταξίδι του γνωστού τενίστα στο Μαλιμπού, αλλά και στην επίσκεψη της influencer στο Ντουμπάι.

«Το μυαλό του είναι σε ένα μαγικό μέρος. Στα μπαλάκια του όλα… Του τένις. Την ξεγνοιασιά του να είχα. Αν ακούσεις τίποτα μαχητικά αεροπλάνα, μην ασχοληθείς, θα είναι ο Ευαγγελάτος. Το έχει πολύ με το timing ο Στέφανος. Πώς είναι και η Τούνη; Έχει πάει Ντουμπάι. Μπήκε στη λιμουζίνα και μας ενημέρωσε. Δεν είχες αγωνία; Μπράβο. Μα Θέλεις να το ξέρεις αυτό. Βοηθάει στο γενικότερο καλό, δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα. Λιμουζίνα στο Ντουμπάι εν μέσω πολέμου. Θέλουν να τα πουν όλα, με το κινητό στο χέρι», είπε ειρωνικά ο παρουσιαστής για την Ιωάννα Τούνη και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Η ανάρτηση του Τσιτσιπά που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Twitter και πολύ συχνά εκφράζει απόψεις και συναισθήματα που προκαλούν έντονες αντιδράσεις στους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έγραψε χαρακτηριστικά στο tweet του: «Το Μαλιμπού είναι ένα μαγικό μέρος», την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ο πόλεμος στην Ουκρανία, μετά τη ρωσική εισβολή.

Οι αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή καθώς πολλοί έσπευσαν να τον επαναφέρουν στη σκληρή πραγματικότητα, θυμίζοντάς του μάλιστα ότι η καταγωγή της μητέρας του είναι από τη Ρωσία.