Ο Νίκος Μουρατίδης απαντάει στους σκληρούς χαρακτηρισμούς της Μαίρης Μπάρκουλη

 

Στην παρέα του MEGA Καλημέρα βρέθηκε ο Νίκος Μουρατίδης, απαντώντας στους σκληρούς χαρακτηρισμούς της Μαίρης Μπάρκουλη για το άτομό του.

 

«Διαβάσατε το κείμενό μου για τον Ανδρέα Μπάρκουλη; Λυπάμαι που κάνουμε ολόκληρο θέμα, και δε διαβάσατε το κείμενό μου. Το κείμενό μου είναι πάρα πολύ σωστό και δε λέω τίποτα από αυτά που ισχυρίζεται η κ. Μπάρκουλη. Όταν φτιάχνω ένα κείμενο, διαβάζω πάρα πολύ», τόνισε ο Νίκος Μουρατίδης.

 

«Όταν πέθανε ο Ανδρέας Μπάρκουλης μας έλεγαν τη μία ότι πέθανε και μετά ότι όχι δεν πέθανε. Αυτό γράφω στην αρχή του άρθρου μου. Δε λέω πουθενά ότι είναι ατάλαντος. Οι άνθρωποι στους οποίους τηλεφώνησα μου είπαν “τέρατα” για τον Ανδρέα Μπάρκουλη. Αυτά είπαν οι συνεργάτες του. Γιατί ο Μπάρκουλης δεν έγινε Κούρκουλος, γιατί δεν έγινε Αλεξανδράκης; Μου είπαν αυτοί οι άνθρωποι ότι ο Μπάρκουλης ασχολούταν πολύ με τις γυναίκες, με τα ξενύχτια. Αυτά έγραψα. Όταν γράφω ένα άρθρο δε με ενδιαφέρει να κάνω μια αγιογραφία αλλά να λέω κάτι όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα. Τώρα γιατί ξαναβγήκε αυτό στην επιφάνεια μετά από τόσα χρόνια, δεν ξέρω», εξήγησε.

 

«Το άρθρο μου είναι πάρα πολύ ευγενικό σε σχέση με αυτά που άκουσα και έμαθα και δεν τα έγραψα. Δεν οφείλω καμία συγνώμη. Ζητάω συγνώμη εκεί που αισθάνομαι ότι έχω κάνει λάθος. Το άρθρο αφορούσε κυρίως στα θέματα καριέρας του Ανδρέα Μπάρκουλη», κατέληξε ο ίδιος.