Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ανεβάζει ταχύτητα με σύνθημα #ΜένουμεΑσφαλείς

#ΑνεβάζουμεΤαχύτητα

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη μας τονίζει πως «#ΑνεβάζουμεΤαχύτητα» και υποδέχεται τους πελάτες του στις εκθέσεις, τα συνεργεία-φανοποιεία και τους πάγκους ανταλλακτικών στις εγκαταστάσεις του στη Λεωφ. Αθηνών 71 αλλά και στο εκτεταμένο δίκτυο των Συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα.

Όλα τα νέα μοντέλα των αυτοκινήτων Honda, Mitsubishi και Volvo και των μοτοσυκλετών Honda είναι στη διάθεση του κοινού στις πρόσφατα ανακαινισμένες εκθέσεις στη Λ. Αθηνών 71, σε ένα φιλόξενο περιβάλλον που αποπνέει δυναμισμό και υψηλή αισθητική. 

Οι άρτια καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεών, είναι πρόθυμοι να παρέχουν οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστεί ο υποψήφιος αγοραστής προκειμένου να αποκτήσει το αυτοκίνητο ή την μοτοσικλέτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Παράλληλα, οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες και τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά προγράμματα και φυσικά να κλείσουν ραντεβού για test drive ή test ride.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τα sites:

www.honda.gr και www.mitsubishi-motors.gr 

 

#ΜένουμεΑσφαλείς 

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη με αίσθημα ευθύνης και σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες της Πολιτείας, έλαβε από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών του.   

Συγκεκριμένα, απολύμανε τακτικά όλες τις εγκαταστάσεις του, διαθέτει απολυμαντικές συσκευές, γάντια και μάσκες για το προσωπικό, έχει τοποθετήσει ταινίες διατήρησης απόστασης καθώς και προστατευτικά τζάμια στα σημεία που επιβάλλεται στους πάγκους και τα συνεργεία. Όσον αφορά τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες δοκιμής, φροντίζει να απολυμαίνονται σχολαστικά με ειδικό χημικό διάλυμα πιστοποιημένο για την αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή του δράση και εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ.

Για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια των πελατών και την αποφυγή συνωστισμού στις εκθέσεις και τα συνεργεία, παρακαλεί τους ενδιαφερόμενους πελάτες να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 210-3483300 ή με email στο info@saracakis.gr για τον προγραμματισμό ραντεβού.