Ο παππούς του Mad Clip ξεσπά για την Αρετή: «Εκείνος την αγαπούσε κι αυτή τον πρόδωσε»

Τρεις μήνες μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Mad Clip, ο παππούς του ράπερ ξεσπά στο Πρωινό.

Αφορμή ήταν κάποια βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν την πρώην σύντροφο του εγγονού του να διασκεδάζει, να χορεύει και να πίνει σαμπάνιες για τη γιορτή της. Αυτές οι εικόνες προκάλεσαν αντιδράσεις στους θαυμαστές του αδικοχαμένου ράπερ.

«Εκείνος την αγαπούσε κι αυτή τον πρόδωσε. Γιατί να μη γλεντήσει; Λεφτά έχει από του Παναγιώτη. Τα λεφτά δεν φανήκανε πουθενά. Η Αρετή είχε το ταμείο μαζί με τον Παναγιώτη. Ο γιος μου παραιτήθηκε από όλα. Τα 8.400 που είναι στο ταμείο παρακαταθηκών θα τα πάρει η μάνα με την κόρη. Πρέπει να είχε το λιγότερα 350.000 ευρώ» δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Αναστασόπουλος.

Τρεις μήνες έχον περάσει από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Mad Clip και ο παππούς του ξεσπά σήμερα στο Πρωινό, με αφορμή κάποια βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν την πρώην σύντροφο του εγγονού του να διασκεδάζει, να χορεύει και να πίνει σαμπάνιες για τη γιορτή της. Αυτές οι εικόνες προκάλεσαν αντιδράσεις στους θαυμαστές του αδικοχαμένου ράπερ.

Μιλώντας στον Θάνο Βάγιο, ο κ. Παναγιώτης Αναστασόπουλος ήταν «ποταμός» για την Αρετή. «Εκείνος την αγαπούσε κι αυτή τον πρόδωσε. Γιατί να μη γλεντήσει; Λεφτά έχει από του Παναγιώτη. Τα λεφτά δεν φανήκανε πουθενά. Η Αρετή είχε το ταμείο μαζί με τον Παναγιώτη. Ο γιος μου παραιτήθηκε από όλα. Τα 8.400 που είναι στο ταμείο παρακαταθηκών θα τα πάρει η μάνα με την κόρη. Πρέπει να είχε το λιγότερα 350.000 ευρώ» είπε χαρακτηριστικό.

«Στις 10 Νοεμβρίου πήγε στα γενέθλια μίας κοπέλας και διασκέδαζε και χόρευε. Η Αρετή έκανε τη δουλειά της. Και στα 40 ήρθε με κάτι συνολάκια μαζί με την αδερφή της, λες και πήγαν στα μπουζούκια» συμπλήρωσε ο παππούς του Mad Clip.