Ο Τάκερ Κάρλσον θα πάρει συνέντευξη από τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι

262

Ο γνωστός δημοσιογράφος με ανάρτηση του στο Χ (πρώην Twitter) αποκάλυψε ότι θα πάρει συνέντευξη από τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelenskyy, ο ίδιος έγραψε στον λογαριασμό του:

«Φαίνεται ότι έχουμε τη συνέντευξη του Zelenskyy.  Προσπαθούμε εδώ και δύο χρόνια και με ιδιαίτερη ένταση μετά τη συνέντευξη με τον Πούτιν τον Φεβρουάριο. Το θέμα είναι να φέρουμε στους Αμερικανούς τις τόσο απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη σύγκρουση που αναδιαμορφώνει πλήρως τη θέση της χώρας τους στον κόσμο. Σύντομα ελπίζουμε.»

Βολοντιμίρ Ζελένσκι: «Η Ουκρανία είναι έτοιμη να ξεκινήσει αντεπίθεση αν έρθει βοήθεια από την Δύση»

Στο μεταξύ, σε συνέντευξή του στο Bloomberg, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είπε, ότι η Ουκρανία είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια αντεπίθεση όταν η Δύση μας βοηθήσει να στελεχωθούν 14 νέες ταξιαρχίες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Αλλά αυτές οι ομάδες δεν έχουν ακόμη στελεχωθεί.

«Έχουμε ταξιαρχίες χωρίς όπλα. Έχουμε 14 υποστελεχωμένες ταξιαρχίες που δεν έχουν τα κατάλληλα όπλα, για τα οποία έχει ήδη συζητηθεί, πρέπει να έρθουν πακέτα, αλλά, δυστυχώς, έρχονται σιγά-σιγά.», συμπλήρωσε.

Η Ουκρανία «θέλει» να ξεκινήσει αντεπιθέσεις, αλλά μόνο όταν «είμαστε έτοιμοι, όταν φτάσουν τα όπλα» και «σήμερα δεν υπάρχουν».