Ο Βόβολης βάζει στη θέση του τον Κούβελα για την αήθη επίθεσή του στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ

Στην αήθη επίθεση του επικεφαλής της «Πνοής Δημοκρατίας» Δ. Κούβελα απάντησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας εκ των πρωτεργατών της δημιουργίας του «Πατριωτικού Συνασπισμού» και Αρχηγός του κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά», Φαίδων Βόβολης. Ο Φαίδων Βόβολης έγραψε:

Αναγκάζομαι να απαντήσω προς την ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του κου Κούβελα, που παρότι προσπαθήσαμε να έχουμε κοντά μας και τόσα καλά λόγια νοιώσαμε να πούμε γι’ αυτόν ΠΑΡΑ την αρνητική του ΜΟΝΙΜΑ διάθεση για ΕΝΩΣΗ, εκείνος προτίμησε την προσβολή.

  1. ΚΑΝΕΝΑ σχήμα Εμφιετζόγλου/Μπογδάνου δεν υφίσταται, ΑΛΛΑ ισομερής ΕΝΩΣΗ κομμάτων ακόμα και ετερόκλιτων, αλλά με στόχο τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΦΩΝΗ εντός βουλής.
  2. Προφανώς αστειεύεται όταν λέει πως δεν παρουσιάζει ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ μας κάτι διαφορετικό αλλά μόνον το «να φύγουν».

Και πρόγραμμα για κάθετί υπάρχει και ΠΡΟΣΩΠΑ και ρητορική.
Δεν θεωρώ πως παρουσιάστηκε από κάποιον κάτι καλύτερο.

  1. Και σημαντικότερο.

Είπε τη λέξη «ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ»
Του επιστρέφω ΟΛΟΚΛΗΡΗ αυτή τη λέξη.
Κανένας σχηματισμός δεν πήρε ούτε ΕΥΡΩ.
Αποδέχθηκε ο κος Εμφιετζόγλου να εισέλθει με το κόμμα του στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.

Τα φαντάσματα που βλέπει και οι συνωμοσίες δεν είναι κατάλληλα από κάποιον που φαλκίδευσε την ΕΝΩΣΗ και υπέσκαψε την προσπάθεια για ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ.

Αν ψάχνουμε για δυνητικά εξαγοράσιμους, ας κοιτάξουμε όσους πολιόρκησαν την πλεύση ελευθερίας και ξέχασαν τους αγώνες για ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Να υπενθυμίσω πως η κα Κωνσταντοπούλου ήταν ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ των σκληρών μέτρων για την πανδημία και θιασώτης του αφηγήματος.

Λυπάμαι προσωπικά για την επιθετικά προσβλητική ανακοίνωση του κου Κούβελα που κι αυτός αγωνίστηκε για την ελεύθερη επιλογή των ανθρώπων.