Ο Ζελένσκι ”έγραψε” την Σακελλαροπούλου: Κουβέντα για την επίσκεψή της

Μόλις εχθές η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μαζί με τον υπουργό εθνικής άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και κουστωδία, επισκέφθηκαν το Κίεβο.

Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι ποιο ήταν;

Μα φυσικά να μην κάνει την παραμικρή αναφορά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για αυτή την επίσκεψη! Κουβέντα για την συνάντηση, την κοινή συνέντευξη τύπου, τα άρματα που παρέλαβε – γι’αυτό έγινε άλλωστε η επίσκεψη – για τις εξωφρενικές δηλώσεις στήριξης της προέδρου στην Ουκρανία και την αφωνία φυσικά έναντι της Τουρκίας.

Επισκεπτόμενοι τον λογαριασμό του Ζελένσκι στο Twitter, βλέπουμε αναφορές σε κάθε συνομιλία και κάθε επίσκεψη, κάθε συνάντηση με ξένο ηγέτη, παράγοντα ή χρηματοδότη.

Η συνάντηση με την Σακελλαροπούλου απουσιάζει επιδεικτικά! Αντίθετα, μεσουρανούν οι  διθυραμβικές αναρτήσεις του Ζελένσκι για τον Ερντογάν και την Τουρκία, οι οποίες μάλιστα έγιναν λίγες ώρες πριν την άφιξη της προέδρου και του υπουργού εθνικής άμυνας της Ελλάδας.

Αναφέρονται επίσης οι συνομιλίες του με τον πρόεδρο της Μολδαβίας, της Γαλλίας, της Ινδονησίας, χρηματοδότες του κλπ…

Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια, την απόλυτη προσβολή.

Εννοείται ότι η επίσκεψη της Σακελλαροπούλου απουσίαζε από όλα τα μεγάλα ουκρανικά ΜΜΕ ή έγινε μία απλή αναφορά, η λεγόμενη «ξεπέτα».

Newsbreak