Οι Mercedes C Class και C53 AMG με λιγότερο καμουφλάζ – Έρχονται στις αρχές του 2021! (Pics – Vid)

712

Ξεχωρίζει η έκδοση AMG ανάμεσα στα δοκιμαστικά πρωτότυπα.

Είναι η φυσικό οι ειδήσεις γύρω από την Mercedes-Benz να επικεντρώνονται στην S-Class επόμενης γενιάς.  Είναι κατανοητό να εστιάζει εκεί την προσοχή μας. Η νεότερη ναυαρχίδα θα κάνει το ντεμπούτο της στις 2 Σεπτεμβρίου και από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα στα teasers, μπορεί να παρομοιαστεί ως τεχνολογικό θαύμα.  Ωστόσο, δεν είναι το σεντάν που θα φέρει τις πωλήσεις στην Mercedes.  Αυτή η τιμή ανήκει στην C-Class, η οποία ετοιμάζεται για τη πλήρη ανανέωση της.

Έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά μέσω αυτού του νέου βίντεο κατασκοπίας από το walkoARTvideos, το οποίο έχει εντοπίσει έναν ολόκληρο στόλο δοκιμαστικών οχημάτων της C-Class W206.


Όχι μόνο αυτό, καθώς το καμουφλάζ σε αυτά τα πρωτότυπα είναι λεπτότερο, κυρίως μπροστά, όπου έχουν αποκαλυφθεί πολλά μέρη του αμαξώματος.

Οι λεπτομέρειες για την μούρη εξακολουθούν να είναι σκοτεινές, αλλά δεν είναι δύσκολο να δείτε τους λεπτότερους προβολείς και το βασικό σχέδιο της μάσκας.

Ένα από τα δοκιμαστικά αυτοκίνητα φαίνεται να είναι μία AMG, πιθανώς η C53 που θα χρησιμοποιήσει μια ήπια-υβριδική έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου 2.0 λίτρων από το A45.

Συνολικά, αναμένουμε ότι η επόμενη γενιά C-Class θα ενσωματώσει μια σχεδιαστική γλώσσα παρόμοια με τη νέα E-Class που αποκαλύφθηκε νωρίτερα φέτος.

Οι μεγάλες γωνίες εισαγωγής στο κάτω μέρος του εμπρός μέρους θα συνδέονται με τον προφυλακτήρα, αν και θα υπάρχουν διαφορές στο σχήμα ανάλογα με την έκδοση αλλά και στην AMG. Τα πίσω φώτα δεν είναι πολύ ορατά σε αυτό το βίντεο, αλλά θα υιοθετήσουν έναν οριζόντιο προσανατολισμό σε σχέση με το κάθετο σχήμα που βλέπουμε σήμερα.

Αναμένεται να βασιστεί σε μια τροποποιημένη έκδοση της τρέχουσας πλατφόρμας MRA της εταιρείας και αυτό θα προσφέρει στους επιβάτες περισσότερο χώρο.

Η καμπίνα θα είναι εντελώς νέα και θα δίνει έμφαση στην άνεση.  Το σύστημα MBUX θα ενσωματωθεί στο ταμπλό και αν είναι κάτι σαν αυτό που έχουμε δει στα πρόσφατα στα teasers της S-Class, ενδέχεται να είναι αρκετά κομψό.

Με το ντεμπούτο της S-Class να βρίσκεται προ των πυλών, δεν περιμένουμε την αποκάλυψη της νέας C-Class μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.  Αλλά η αποκάλυψη του είναι σχεδόν εγγυημένη κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021.