Οι ΟΝΝΕΔίτες συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για την Ελλασόνα, όσο η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κάνει πορείες

Συνεχίζουν μέχρι και τώρα να βοηθούν.

 

Μεγάλη κινητοποίηση για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους του νομού Λάρισας που επλήγησαν από τους τελευταίους σεισμούς πραγματοποιεί η νεολαία της Nέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, με τη συνδρομή του Πρωθυπουργικού γραφείου και ειδικότερα του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες από εμφιαλωμένο νερό, συσκευασμένα τρόφιμα και διάφορα είδη πρώτης ανάγκης που εστάλησαν στη Λάρισα και διανέμονται ήδη στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, ενώ συνεχίζουν να καταφθάνουν από κάθε γωνιά της χώρας.

Εκατοντάδες είναι οι οργανώσεις των νέων από όλη την Ελλάδα στήριξαν την πρωτοβουλία και συνεχίζουν ακόμη να συγκεντρώνουν τρόφιμα σπεύδοντας να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια της Πολιτείας για άμεση κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις συνέπειες του ισχυρού σεισμού.

«Kάναμε το ελάχιστο»

«Η ανταπόκριση στο κάλεσμά μας για παροχή βοήθειας στους συμπολίτες μας από το νομό Λάρισας ήταν για ακόμη μια φορά συγκινητική. Κάναμε το ελάχιστο που μπορούσαμε στεκόμενοι έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη», σημειώνει σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης.