Οικογένεια Παύλου Φύσσα: Περιμένουμε την απόφαση της Δικαιοσύνης ως ελάχιστη δικαίωση

370

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, του μουσικού που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου 2013, στο Κερατσίνι.

Σε δήλωση εν όψει της σημερινής 7ης επετείου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα προέβη η οικογένεια του δολοφονηθέντος μουσικού.

«Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου ως ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη του Παύλου», αναφέρει η οικογένεια του Παύλου Φύσσα σε ανακοίνωση που εξέδωσε διά των δύο συνηγόρων της, Ελευθερίας Τομπατζόγλου και Χρύσας Παπαδοπούλου, για την επέτειο δολοφονίας του.

«Επτά χρόνια από τη στυγνή δολοφονία του Παύλου, τα λόγια έχουε στερέψει. 7 Οκτωβρίου 2020 περιμένουμε ότι ο κόσμος θα πλημμυρίζει τους δρόμους γύρω από το Εφετείο για να φωνάξει ότι δεν είναι αθώοι. Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου ως ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη του Παύλου αλλά και για όσους επλήγησαν από τη ναζιστική βία», αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας Φύσσα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Οκτωβρίου αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση για τους συνολικά 68 κατηγορούμενους στη δίκη της Χρυσής Αυγής, πεντέμισι ολόκληρα χρόνια μετά την έναρξη της εκδίκασης της υπόθεσης.