Τρίτη 02.06.2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βάρης - Κορωπίου λόγω της τελετής μετονομασίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα Δευτέρα, έως τις 12 το μεσημέρι, κατά την τελετή ονοματοδοσίας της Λεωφόρου Ευελπίδων. Λόγω της τελετής μετονομασίας της Λεωφόρου Βάρης Κορωπίου σε Λεωφόρο Ευελπίδων τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, από τις 10.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης:

α) σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφόρο Κ. Καραμανλή,

β) καθορισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος προς Κορωπί της Λεωφόρου Βάρης Κορωπίου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, ως λωρίδα αντίθετης κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Κ. Καραμανλή

Σε περίπτωση που οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία:

α) Λεωφόρος Βάρης Κορωπίου και Λεωφόρος Αγίας Μαρίνας: εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Βάρη μέσω της Λεωφόρου Αγίας Μαρίνας,
β) Λεωφόρος Βάρης Κορωπίου και Αναργυρούντος: εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Κορωπί μέσω των οδών Βάκχου και Βασ. Κωνσταντίνου.

Σημειώνεται ότι το χρονικό διάστημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, είναι δυνατόν να μειωθεί ή να παραταθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοστεί, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.


Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.