Γράφτηκε στις .

Τρεις διαφορετικοί συνδυασμοί για το απόλυτο σάντουιτς με κοτόπουλο

Με αυτόν τον τρόπο το κοτόπουλο θα πάψει να φαίνεται "βαρετό".

Υλικά

Για το σάντουιτς με κασέρι και ψητές πιπεριές Φλωρίνης

Για το σάντουιτς με τυρί cottage, ρόκα και ντομάτα

Για το σάντουιτς με γκούντα, βραστό αβγό και sauce γιαουρτιού

Διαδικασία

Κόβετε το κοτόπουλο σε λεπτές φέτες. Ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το κοτόπουλο, για 3-5 λεπτά από κάθε πλευρά, να ψηθεί το κοτόπουλο και να πάρει ωραίο χρώμα. Αλατοπιπερώνετε.

Για το σάντουιτς με κασέρι και ψητές πιπεριές Φλωρίνης: Κόβετε την τσιαπάτα κατά μήκος. Απλώνετε στη μία φέτα το κασέρι, το ψητό κοτόπουλο και τις πιπεριές. Κλείνετε με την άλλη φέτα, το ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με ρίγανη. Ψήνετε το σάντουιτς για μερικά λεπτά στο φούρνο, μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρετε αμέσως.

Για το σάντουιτς με τυρί cottage, ρόκα και ντομάτα: Στο ψωμί του τοστ απλώνετε τυρί cottage, ντοματίνια, ψητό κοτόπουλο και ρόκα. Ραντίζετε με λίγη κρέμα βαλσαμικού, κλείνετε με άλλη μία φέτα ψωμί και σερβίρετε.

Για το σάντουιτς με γκούντα, βραστό αβγό και sauce γιαουρτιού: Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα, την πάπρικα και τον άνηθο. Κόβετε το ψωμί σε φέτες και επάνω απλώνετε το μαρούλι, το κοτόπουλο, το τριμμένο τυρί και το αβγό κομμένο σε φέτες. Απλώνετε σε δεύτερη φέτα ψωμιού τη sauce γιαουρτιού, κλείνετε το σάντουιτς και σερβίρετε.