Παρασκευή 10.07.2020
  • Αρχική
  • Οικονομία
  • Thomas Cook: Η κυβερνητική απόφαση για την αντιμετώπιση των συνεπειών

Thomas Cook: Η κυβερνητική απόφαση για την αντιμετώπιση των συνεπειών

Η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του τέλους διανυκτέρευσης στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πλήττονται από την υπόθεση Thomas Cook.

Πρόκειται για το πρώτο μέτρο μετά την ολοκλήρωση σχετικής διυπουργικής σύσκεψης που έγινε για το θέμα πριν λίγο στο υπουργείο Οικονομικών όπως μετέδωσε το Open.

Το πιθανότερο είναι να υπάρξει σχετική πρωτοβουλία τις επόμενες μέρες ενώ από την αποτίμηση των στοιχείων και την ποσοτικοποίηση των επιπτώσεων τις επόμενες μέρες είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να ληφθούν πρόσθετες πρωτοβουλίες.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών συμμετείχαν ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, οι υφυπουργοί Α. Σκέρτσος, Α. Βεσυρόπουλος, Θ. Σκυλακάκης και Γ. Κεφαλογιάννης καθώς και ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλής.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.