Σάββατο 04.04.2020
  • Αρχική
  • Οικονομία
  • Πρόεδρος ΣΕΒΕ: Διαψεύδω το δημοσίευμα του Sputnik - Τα Τρολς να αναζητήσουν άλλο θέμα για παραπληροφόρηση

Πρόεδρος ΣΕΒΕ: Διαψεύδω το δημοσίευμα του Sputnik - Τα Τρολς να αναζητήσουν άλλο θέμα για παραπληροφόρηση

Ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, Δρ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος προχώρησε σε διευκρινήσεις για τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το συλλογικό εμπορικό σήμα των μακεδονικών προϊόντων.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης στις 22 Οκτωβρίου στο Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), παρέθεσε στον Πρωθυπουργό την πρόταση του ΣΕΒΕ για το συλλογικό εμπορικό σήμα των μακεδονικών προϊόντων, με δύο εναλλακτικές γραφιστικές προτάσεις "Macedonia" και "Makedonia" αναφορικά με την ονομασία των προϊόντων, την οποία προτίθεται να καταθέσει με τον αντίστοιχο κανονισμό ισχύος στο Alicante της Ισπανίας.

Όσον αφορά στο θέμα του branding των μακεδονικών προϊόντων, ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ, Δρ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος επισημαίνει τα κάτωθι:

"α) Διαψεύδω κατηγορηματικά το δημοσίευμα του "Sputnik" ότι στη σύσκεψη της 22.10.19 λήφθηκε απόφαση για το branding των μακεδονικών προϊόντων, β) με το συγκεκριμένο ζήτημα θα ασχοληθεί ειδική επιτροπή του Υπουργείου Εξωτερικών, γ) ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έλαβε καμία απόφαση ως προς την ονομασία των μακεδονικών προϊόντων και απλά υπέδειξε το θέμα να διερευνηθεί πιο προσεκτικά. Τα "trolls" που αναζητούν ευκαιρία για παραπληροφόρηση να αναζητήσουν άλλη θεματολογία".

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.