Σάββατο 06.06.2020

Αθήνα: Ένταση έξω από συμβολαιογραφείο λόγω πλειστηριασμού ακινήτου

Ένταση επικράτησε έξω από το συμβολαιογραφείο στην οδό Μαυροκορδάτου, στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ μελών του ΠΑΜΕ και αστυνομικών δυνάμεων που έχουν συγκεντρωθεί εκεί από νωρίς καθώς ένα ακίνητο βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Η ένταση εκτονώθηκε γρήγορα.

«Προσπαθήσαμε πολλές φορές να κάνουμε διακανονισμό αλλά ήμασταν άνεργοι και μας λέγανε κάτι απίστευτα ποσά, 1400 ευρώ, το καλύτερο που έχουμε ακούσει είναι 900 ευρώ, όντας άνεργοι εγώ, ο αδερφός μου και ο άντρας μου οι μόνοι που θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε. Συνεχίσαμε να μένουμε όλοι μαζί εκεί. Πήρε φωτιά το ακίνητο, μέσα σε αυτό ήταν ο πατέρας μου και δυστυχώς βρήκε τραγικό θάνατο, κάηκε σε αυτό. Ύστερα από αυτό μας το βγάλανε σε πλειστηριασμό. Χαμηλώσανε πάρα πολύ την αξία του ακινήτου, θέλουν να το "σκοτώσουν". Έχουμε μιλήσει με τους πάντες δεν δέχονται κανέναν διακανονισμό» δήλωσε στο newsbeast.gr η ιδιοκτήτρια του ακινήτου Ιωάννα Λημναίου.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.