Παρασκευή 10.07.2020

Κώτσηρας από την Κινέτα: Δρομολογούνται άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες για την ανακούφιση των πληγέντων

Μετά τη χθεσινή καταστροφική καταιγίδα, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κώτσηρας επισκέφθηκε την Κινέρα με τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομίλησαν με τους κατοίκους και να διαπίστωσαν τις ζημιές της θεομηνίας από κοντά.

Ο κ. Κώτσηρας δήλωσε πως θα παραμείνει δίπλα στην πληγείσα περιοχή και στους κατοίκους της, ώστε να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με την αρωγή της Πολιτείας οι καταστροφές που προκλήθηκαν.

Να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί ο κύριος Κώτσηρας συνόδευσε στην πληγείσα περιοχή τον υφυπουργό κ. Οικονόμου και τον περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη.

Ο γαλάζιος βουλευτής ενημέρωσε από το λογαριασμό του στο facebook  πως άμεσα δρομολογούνται οι απαραίτητες ενέργειες από την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια, ώστε να ανακουφιστούν οι πληγέντες και να δομηθεί ένα νέο σχέδιο ανάπλασης της περιοχής.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.