Κυριακή 26.01.2020

Αθώος για την Energa – Hellas Power ο Βασίλης Μηλιώνης

Με ομόφωνη απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αθωώθηκε ο Βασίλης Μηλιώνης για την υπόθεση Energa – Hellas Power

 «Πάντοτε υποστήριζα ότι στην Ελλάδα υπάρχουν ικανοί, έντιμοι και γενναίοι δικαστές. Η απόφαση αυτή αποτελεί ορόσημο στα δικαστικά χρονικά της χώρας, διότι μετά από επτά ολόκληρα χρόνια διασυρμού στα ΜΜΕ, οι Δικαστές που τον έκριναν, αγνοώντας επικοινωνιακές και πολιτικές σκοπιμότητες και με μοναδικό κριτήριο το υλικό της δικογραφίας, φώτισαν την αλήθεια» σημείωσε ο συνήγορος του.

Επίσης,  υπενθυμίζει πως αυτή η απόφαση έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης υπ’ αριθ. 3938/2019 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που δημοσιεύθηκε στη συνεδρίαση της 17.10.2019, με την οποία έγινε δεκτή Αγωγή κατά συγκεκριμένων δημοσιογράφων και ΜΜΕ υποχρεώνοντάς τους σε αποζημίωση και αποκατάσταση του ονόματός του.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.