Κυριακή 19.01.2020

Τζήμερος: Τα ΜΜΕ της αριστερίλας λένε «για λίγο καφέ που πιτσίλισε τον Τζήμερο»

"Προηγουμένως με έφτυσε κατά πρόσωπο", γράφει ο Θάνος Τζήμερος

Στο επεισόδιο που ξέσπασε χθες, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, μεταξύ του ιδίου και του Γιάννη Πρωτούλη, αναφέρεται ο Θάνος Τζήμερος σε αναρτήσεις του στο twtter.

Ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά αναφέρεται συγκεκριμένα στα όσα γράφτηκαν, ότι ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του έριξε καφέ, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες του, όπου φαίνονται τα ρούχα του να είναι λερωμένα.

“Τα ΜΜΕ της αριστερίλας λένε για ‘λίγο καφέ που πιτσίλισε τον Τζήμερο’. Δείτε την εικόνα: το μισό πουκάμισο, από πάνω μέχρι κάτω, έγινε καφέ καθώς ορμώντας στο έδρανο και προσπαθώντας να με χτυπήσει, εκσφενδόνισε επάνω μου ολόκληρη τη φλυτζάνα.

"Προηγουμένως με έφτυσε κατά πρόσωπο”, γράφει ο Θάνος Τζήμερος.

 Λίγο αργότερα επανέρχεται με νέα φωτογραφία, σχολιάζοντας: “Ευτυχώς κάποιοι χρησιμοποίησαν τα κινητά τους, διότι το επίσημο βίντεο της Περιφέρειας έπαθε αποπληξία, ξανά. Εδώ ο ‘λίγος καφές’ φρέσκος. Φανταστείτε τη δύναμη με την οποία εκσφενδονίστηκε η φλυτζάνα”.

Σύμφωνα με το protothema.gr,  ο κ. Τζήμερος κατηγόρησε τον κ. Πρωτούλη ως «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Στη συνέχεια, π κ. Πρωτούλης απάντησε στον κ. Τζήμερο, αποκαλώντας τον «ξεφτίλα», «χαφιέ», «επαγγελματία ρουφιάνο» και «Ναζιστή με το κοστούμι».

Στη συνέχεια, ο κ. Πρωτούλης εμφανώς εκνευρισμένος, προσέγγισε το σημείο που καθόταν ο κ. Τζήμερος, χωρίς οι παριστάμενοι να καταφέρουν να τον σταματήσουν, τον έφτυσε και του πέταξε τον καφέ.

Ο κ. Τζήμερος κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε να συλληφθεί ο κ. Πρωτούλης.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και ο διευθυντής του γραφείου του περιφερειάρχη τον προέτρεψαν να μην συνεχίσει τη διαδικασία.

Οι αστυνομικές αρχές, αν και σημείωσαν ότι δεν μπορούν να παρακάμψουν το αίτημά του, έλαβαν τελικώς εντολή να αποχωρήσουν.

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.