Παρασκευή 17.01.2020

Με σύνθημα «Το Μέλλον αρχίζει Τώρα» ξεκινά το 13ο συνέδριο της ΝΔ

Οι εργασίες θα συνεχιστούν το Σάββατο, με ομιλίες εκπροσώπων των κομμάτων

Με ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη (στις 19.30) και κεντρικό σύνθημα «Το Μέλλον αρχίζει Τώρα», ανοίγουν το απόγευμα της Παρασκευής οι τριήμερες εργασίες του 13ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στις οποίες θα συμμετάσχουν ως σύνεδροι ή παρατηρητές 7.000 στελέχη και μέλη του κυβερνώντος κόμματος.

Οι επιτελείς του Μαξίμου και της Πειραιώς φιλοδοξούν να αποτελέσει το Συνέδριο του κυβερνητικής παράταξης σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη φυσιογνωμία του κόμματος που με το φιλελεύθερο στίγμα του και την μετριοπάθεια με την οποία πολιτεύεται η κυβέρνηση, καλύπτει τον χώρο της παραδοσιακής Δεξιάς και ταυτόχρονα ανοίγεται στο Κέντρο.

Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει στις 19.00 ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης και αμέσως μετά θα ανέβει στο βήμα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σχεδιάζει να παρουσιάσει τον ιδεολογικο-πολιτικό άξονα της κυβερνώσας παράταξης.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν το Σάββατο, με ομιλίες εκπροσώπων των κομμάτων. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθούν οι εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών και οι τοποθετήσεις των συνέδρων. Θα υπάρξουν δύο θεματικές ενότητες συζητήσεων:

*Η πρώτη έχει τίτλο «Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στον Λαϊκισμό», ενώ

*Η δεύτερη τιτλοφορείται «Πολιτική για τους πολίτες: Δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου που επηρεάζουν τη ζωή μας».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.