Δευτέρα 24.02.2020
  • Αρχική
  • Οικονομία
  • Συνάντηση Φόρτωμα - Λυκουρέντζου για τις αποζημιώσεις των αγροτών της Τήνου

Συνάντηση Φόρτωμα - Λυκουρέντζου για τις αποζημιώσεις των αγροτών της Τήνου

Ο βουλευτής Κυκλάδων, Φ. Φόρτωμας ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τη

ν υφιστάμενη κατάσταση και ζήτησε την άμεση ανταπόκριση του Οργανισμού για την αντιμετώπιση των προβλήματα των αγροτών

Με τον πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ), Ανδρέα Λυκουρέντζο, συναντήθηκε, χθες, στα γραφεία του Οργανισμού, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η καλλιέργεια της αγκινάρας στην Τήνο και οι  αποζημιώσεις από την κακοκαιρία που έπληξε πρόσφατα το νησί.

Ειδικότερα, στις 8 Ιανουαρίου, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, παρουσιάστηκαν σοβαρά  προβλήματα στην παραγωγή αγκινάρας με επίκεντρο την περιοχή της Κολυμπήθρας Τήνου, γεγονός το οποίο προκάλεσε ζημιές στις καλλιέργειες των αγροτών. 

Ο κ. Φόρτωμας, ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ για την υφιστάμενη κατάσταση και ζήτησε την άμεση ανταπόκριση του Οργανισμού για την αντιμετώπιση των  προβλήματα των αγροτών και την επίσπευση των προβλεπόμενων αποζημιώσεων. Ο κ. Λυκουρέντζος, αναγνώρισε τη σοβαρότητα του προβλήματος και έκανε δεκτό το αίτημα του Βουλευτή Κυκλάδων, δρομολογώντας άμεσες εξελίξεις, καθώς την Πέμπτη πρόκειται να μεταβεί στην Τήνο κλιμάκιο του ΕΛΓΑ. 

 

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.