Τετάρτη 22.01.2020
  • Αρχική
  • Οικονομία
  • O Π. Καμμένος διαφοροποιεί τη θέση του από το ΥΠΟΙΚ για τα αναδρομικά απόστρατων

O Π. Καμμένος διαφοροποιεί τη θέση του από το ΥΠΟΙΚ για τα αναδρομικά απόστρατων

Τις αποστάσεις του από το Υπουργείο Οικονομικών κράτησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, αναφορικά με το ζήτημα των αναδρομικών των αποστράτων αξιωματικών.

Με ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τονίστηκε πως το ΥΠΕΘΑ δεν είναι αρμόδιο σχετικά με το ζήτημα, σε κάθε περίπτωση όμως με εντολή του ίδιου του Πάνου Καμμένου, έχει δοθεί εντολή και οδηγίες για διερεύνηση τυχόν περιπτώσεων λάθους χειρισμών - αστοχιών όσον αφορά την καταβολή των χρημάτων και διόρθωση τους.

«Σε σχέση με τα αναδρομικά των αποστράτων και παρά το γεγονός ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν είναι ο υπεύθυνος φορέας, με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, σε συνεννόηση με τον ΕΦΚΑ, δόθηκαν οδηγίες για να διερευνηθούν και να αποκατασταθούν τυχόν αδικίες οι οποίες μας καταγγέλθηκαν.» Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.