Δευτέρα 13.07.2020
  • Αρχική
  • Οικονομία
  • Τσακαλώτος: Ο νέος νόμος Κατσέλη βοηθά όσους έχουν πρόβλημα, όχι τους κακοπληρωτές

Τσακαλώτος: Ο νέος νόμος Κατσέλη βοηθά όσους έχουν πρόβλημα, όχι τους κακοπληρωτές

"Σχεδιάζουμε διάφορες παρεμβάσεις, και το Υπουργείο Εργασίας και το Υπουργείο Οικονομικών, για να βοηθήσουμε ανθρώπους, που δεν μπορούν να ξεπληρώσουν κάποιο χρέος. Όπως με τον νέο νόμο Κατσέλη, έχουμε δυο στόχους: να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν πρόβλημα και να μη βοηθήσουμε όσους είναι κακοπληρωτές, που έχουν λεφτά και δεν θέλουν να πληρώσουν" δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, στον Ρ/Σ Στο Κόκκινο Πάτρας.

"Κάποιος που έχει ιδρώσει για να ξεπληρώσει είτε προς τη φορολογία είτε προς τα ασφαλιστικά ταμεία, νιώθει άσχημα να βλέπει έναν κακοπληρωτή, που έχει λεφτά και δεν πληρώνει, να μπαίνει σε ένα σύστημα δόσεων. Έτσι, όποιο σύστημα παρουσιάζεις πρέπει να έχει το στοιχείο της δικαιοσύνης, ότι ο άνθρωπος, που βοηθάς έχει πραγματικό πρόβλημα και με μια μικρή βοήθεια μπορεί να πληρώσει" συμπλήρωσε ο κος Τσακαλώτος.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί το ζήτημα της ρύθμισης με έως 120 δόσεις των οφειλών προς εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία μετά και τις ενστάσεις των δανειστών ότι δεν προάγουν την κουλτούρα πληρωμών. 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.