24 Ιουλίου 2019

ΑΓΟΡΕΣ

ΑΓΟΡΕΣ
Ανοδικά κινείται σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, με αισθητά μειωμένες συναλλαγές όμως λόγω εποχικότητας, με την αγορά να υποδέχεται θετικά τις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης, τόσο στο φορολογικό μέτωπο όσο και σε εκείνο των μέτρων σε κρίσιμους τομείς της οικονομίας.

Tags:

ΑΓΟΡΕΣ
Πτωτικά κινούνται στην πλειονότητά τους οι ασιατικές μετοχές, παίρνοντας τη σκυτάλη της Wall Street την Παρασκευή, καθώς οι επενδυτές εξακολουθούν να παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από τα αμερικανικά επιτόκια.

Tags:

ΑΓΟΡΕΣ
Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε πτωτικά, η Wall Street κάλυψε το έδαφος και έκλεισε με κέρδη, καθώς οι επενδυτές ενσωματώνουν στις εκτιμήσεις τους τα εταιρικά αποτελέσματα και τις εξελίξεις στο πεδίο του διεθνούς εμπορίου.

Tags:

ΑΓΟΡΕΣ
Με μοιρασμένα πρόσημα στο ταμπλό, αλλά με τον γενικό δείκτη να κλείνει σε θετικά εδάφη, το χρηματιστήριο Αθηνών κατάφερε να κλείσει με κέρδη για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση, διατηρώντας με δυσκολία τις 870 μονάδες, πάνω από τις οποίες κινήθηκε για το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης.

Tags:

ΑΓΟΡΕΣ
Πάνω στον Τραμπ σκόνταψε η Wall Street, καθώς το χρηματιστήριο έκλεισε με πτώση, μετά τη δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ πως μία συμφωνία με την Κίνα, αναφορικά με εμπορικούς δασμούς, έχει ακόμα "πολύ δρόμο μπροστά της". Οι επενδυτές αφομοίωσαν παράλληλα τα αποτελέσματα τριμήνου από τις τρεις μεγαλύτερες τράπεζες των ΗΠΑ.

Tags:

ΑΓΟΡΕΣ
Μπορεί να απειλήθηκε αρκετές φορές εντός της συνεδρίασης, αλλά τελικά το Χρηματιστήριο Αθηνών κράτησε το επίπεδο των 850 μονάδων, αφού κατάφερε να υψώσει κάποιες άμυνες στην ένταση των πωλητών, ειδικά σε τίτλους που επηρεάζουν περισσότερο με τη βαρύτητά τους την αγορά.

Tags:

Ροή Ειδήσεων

Meaculpa.gr

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού. Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

NEWSLETTER

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε τα σημαντικότερα νέα μας!