Τρίτη 26.05.2020

Αεροπλάνο γύρισε πίσω γιατί μητέρα ξέχασε το μωρό της στο αεροδρόμιο

Μια μητέρα ξέχασε το μωρό της στο αεροδρόμιο και επιβιβάστηκε στην πτήση της, με αποτέλεσμα ο πιλότος να αναγκαστεί  να επιστρέψει αφήνοντας εμβρόντητους τους ελεγκτές στον πύργο ελέγχου, όταν εξήγησε τον λόγο.

Η πτήση της Saudia απογειώθηκε από την Τζέντα, με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ. «Ο Θεός μαζί μας. Μπορούμε να επιστρέψουμε;», ρώτησε ο πιλότος τον πύργο ελέγχου, προκαλώντας σύγχυση στον πύργο ελέγχου. Στο ηχητικό από την εν λόγω επικοινωνία, ακούγεται ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας να συμβουλεύεται άλλους για το τι πρέπει να κάνει.

«Αυτή η πτήση ζητά να επιστρέψει. Μια επιβάτης ξέχασε το μωρό της στον χώρο αναμονής, το καημένο», ακούγεται να λέει σε συνάδελφό του. «Σας είπα, μια επιβάτης άφησε το μωρό της στο τέρμιναλ και αρνείται να συνεχίσει την πτήση», επιμένει ο πιλότος. Έπειτα από μια σύντομη παύση, τελικά του δίνουν την άδεια να γυρίσει στο αεροδρόμιο. «Εντάξει, πηγαίνετε πίσω στην πύλη. Αυτό είναι κάτι εντελώς καινούριο για εμάς», του απάντησαν τελικά.  

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.