Κυριακή 07.06.2020

Πατέρας Καρκά: Στήσανε έναν βιασμό για να βγει στα κανάλια

Έστησαν έναν βιασμό για να βγει στα κανάλια, δήλωσε ο Αντώνης Καρκάς, πατέρα του 29χρονου Γιώργου Καρκά που συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου καθώς φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος 24χρονου οδηγού ταξί.

Σε ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου: «Το θέμα είναι ότι έχουν έρθει τα στοιχεία του παιδιού σας στη δημοσιότητα. Κρέμονται σε όλα τα περίπτερα εφημερίδες με το πρόσωπο του γιου σας και από κάτω τίτλους πολύ σκληρούς», ο πατέρας του φερόμενου ως βιαστή, απάντησε: «Στήσανε έναν βιασμό να βγει στα κανάλια...».

"Οι καταθέσεις έχουν τόσα κενά, που δεν χρειάζεται να φτιάξουμε κάποια αντιμήνυση. Η ίδια η κατάσταση του κατήγορου είναι μια αντιμήνυση αποτελεσματική" τόνισε ο πατέρας του κατηγορούμενου, προσθέτοντας πως η είδηση ήταν κεραυνός εν αιθρία για τους οικείους του, δεδομένου πως όλοι έχουν να πουν για τον εξαίρετο και γεμάτο ευαισθησίες χαρακτήρα του ηθοποιού.

«Δεν αισθανόμαστε καλά σαν οικογένεια. Γιατί στα καλά καθούμενα προέκυψε κάτι που ήταν κεραυνός εν αιθρία.» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο κος Καρκάς, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες, η ποιότητα και η ευαισθησία του γιου του είναι εμφανείς,καθώς αν και ευρισκόμενος στα κρατητήρια μερίμνησε να ζητήσει ρούχα για να βοηθήσει τους συγκρατούμενούς του. 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.